A continuació t’oferim cursos subvencionats d’idiomes impartits per formadors experts i qualificats amb una àmplia experiència professional com a docents (entre 1-3 anys) en joves i adults, poseeixen titulació superior (grau, llicenciatura màster) equivalent al seu país a una llicenciatura en filologia anglesa, francesa, alemanya, d’una universitat prestigiosa de Gran Bretanya, Irlanda del Nord, EUA, Austràlia, Itàlia, França, Alemanya, etc. Amb títol específic per a l’ensenyament de l’idioma com a llengua estrangera; el FLE, CELTA, DELTA o PGCE.

Si tens coneixements d’anglès i no tens un certificat del darrer any, fes la prova de nivell clicant el següent enllaç; PROVA DE NIVELL D’ANGLÈS

Si tens coneixements de francès i no tens un certificat del darrer any, fes la prova de nivell clicant el següent enllaç; PROVA DE NIVELL DE FRANCÈS

Cursos de ADA. Itinerari Per a dones

Cursos de Idiomes. Itinerari Cursos Online

Cursos de Idiomes. Itinerari Francès

Cursos de Màrqueting. Itinerari Màrqueting i IA

Cursos de Certificat Professionalitat. Itinerari IFCT0610 - Administració i programació en sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients (FOAP)

Cursos de Certificat Professionalitat. Itinerari ADGG0408 - Operaciones auxiliares de servicios administrativos y generales (FOAP)

Cursos de Certificat Professionalitat. Itinerari IFCD0210- Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologies web