Merit School és una entitat de caràcter privat, especialitzada en la formació i certificació en idiomes.

Al llarg d’aquests anys hem adquirit l’experiència necessària per oferir una formació del més alt nivell en l’adquisició i millora contínua dels idiomes en tots els nivells, acompanyada dels principals programes de certificació oficial (Cambridge University Certifications). Per aconseguir-ho tenim 2 àrees de negoci diferenciades:

Formació

  • Adreçada a estudiants, treballadors (en actiu o situació d’atur) i empreses.
  • Adreçada a institucions i organitzacions educatives per apropar la formació i certificació oficial i traslladar als estudiants els beneficis del valor afegit de la formació i certificació oficial dels coneixements.
  • Ampli portfoli de cursos d’idiomes en diferentes llengües i tots els nivells; anglès, alemany, francès i xinès.
  • Cursos oficials subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya orientats a la qualificació i certificació en idiomes.

 

Cursos subvencionats per a la qualificació en idiomes

Merit School participa com a centre autoritzat i reconegut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya en la formació de treballadors dins l’àmbit dels idiomes. Dins d’aquests projecte formatiu t’oferim cursos d’anglès, alemany, francès i xinès, orientats a la capacitació i certificació dels treballadors (en actiu i aturats).

Aquest projecte pertany a la convocatòria 2021 dels programes de formació professional transversals i sectorials per a l’ocupació de treballadors, que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (número d’expedient: PT20210007 i PQ20210009) i s’executarà des del mes de gener de 2022 fins al mes de novembre de 2022.

El seu objectiu principal és el desenvolupament de la formació professional contínua per tal de mantenir la capacitació professional dels treballadors en supòsits de canvi dels processos productius, en el marc de l’estratègia europea d’ocupació.

La formació, així com tots els materials i equipaments necessaris per realitzar-la són completament subvencionats pel Consorci per a la formació Contínua de Catalunya. Les certificacions oficials no estan incloses dins del projecte.

 

A qui van dirigits els cursos?

Els cursos van dirigits prioritàriament a persones treballadores ocupades, que vulguin formar-se en idiomes i actualitzar o reciclar els seus coneixements. Estan orientats a treballadors de tos els sectors al tractar-se d’una formació transversal.

Segons les bases de l’Ordre TSF/223/2016 de 23 d’agost, tenen prioritat per a aquesta formació les persones treballadores amb major dificultat d’inserció o de manteniment del lloc de treball (treballadors/es de PIME, dones, víctimes de terrorisme i violència de gènere, majors de 45 anys, treballadors/es de baixa qualificació i persones amb discapacitat).

Si voleu participar en algun dels cursos oferts, heu de preinscriure-us a través de la web. Rebreu un correu automàtic de confirmació de la preinscripció que us indicarà el dia i el lloc de la prova de selecció presencial i la documentació que haureu de lliurar. Un cop feta la prova de selecció, se us notificarà si heu estat admès/a al curs sol·licitat i la documentació complementària necessària (si escau). Tant la preinscripció com la prova de selecció són dos requisits obligatoris per poder fer un curs subvencionat.

El dia de la prova de selecció, haureu de lliurar la següent documentació:

  • Currículum degudament actualitzat.Fotocòpia del DNI.
  • Capçalera de la nòmina (en cas dels treballadors en actiu) o últim rebut d’autònoms.
  • Fotocòpia de la demanda d’ocupació DARDO actualitzada (en cas dels treballadors desocupats).

Certificació

  • Adreçada a estudiants i treballadors (en actiu o situació d’atur).
  • Som Centre Educatiu Microsoft.

 

Formació

Itineraris complerts de cursos subvencionats i certificables en l’àmbit de les TIC

Certificació

Principals programes de certificació oficial a nivell mundial