• Itinerari ADGG0408 - Operaciones auxiliares de servicios administrativos y generales
  • Família Certificat professionalitat
  • Durada 470 hores
  • Examen de certificació inclòs -

Grups

Badalona - Aula Virtual
16/03/2023 - 19/09/2023 Dilluns a Dijous (09:00 - 14:00) 5 places disponibles

A qui va dirigit

Operacions auxiliars de serveis administratius i generals va dirigit a aquelles persones que els interessi el sector administratiu i que vulguin adquirir coneixements bàsics relacionats amb l’administració d’una oficina, correspondència interna i externa, administració comercial, etc. és un contingut bàsic, ja que per a aquest curs en concret no s’exigeix requisits acadèmics o professionals per a poder cursar-los, però sí posseir habilitats de comunicació lingüística. A més, conté part teòrica i pràctica que afavorirà a l’aprenentatge de l’alumnat.

Curs 100% subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Tenen prioritat d’accés les persones en situació d’ATUR inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) però també hi ha un 30% de places per a treballadors en actiu.

A part, aquest curs té una duració de 470 hores en les quals inclou pràctiques en empresa amb l’oportunitat de poder quedar-te a treballar. Si estàs interessat/ada a realitzar-ho no dubtes a fer-ho, podràs rebre un certificat de professionalitat de nivell 1.

Important!, es necessita que estiguis inscrit/a en el SOC per a poder realitzar-ho

Objectius

Obtenir un certificat de professionalitat de nivell I.

Distribuir, reproduir i transmetre la informació de les tasques administratives.

Gestionar, internament i externament, les tasques administratives.

Verificació de dades i documents tècnics.