• Itinerari Per a dones
  • Família -
  • Durada 40 hores
  • Examen de certificació inclòs -

Grups

Actualment no hi ha cap grup disponible per aquest curs.

A qui va dirigit

Aplicacions d’ofimàtica és un curs dirigit específicament per a dones que que vulguin actualitzar-se en el món digital i aprendre sobre les noves tendències digitals que utilitzem en el treball com en el nostre dia a dia. No s’exigeix cap requisit per accedir a la formació, tot i que s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació. Podràs obtenir coneixements bàsics i avançats relacionats amb eines digitals i d’aquesta manera podràs formant-te cada vegada millor.

El més important és que per a poder cursar-ho has d’estar inscrita en el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), estigues en situació d’atur o sigues treballadora en actiu.

Finalment, el curs és 100% subvencionat i no té cap cost per a l’alumna. Oferim una alta qualitat en els nostres cursos per a donar un bon servei i aconseguir que l’alumnat pugui adquirir tots els coneixements que necessita.

Objectius

Identificar problemes tècnics freqüents, aplicant solucions digitals de manera autònoma, utilitzant estratègies, fonaments i funcionalitats de la tecnologia digital actualitzades.

Continguts