• Itinerari Per a dones
  • Família Certificat professionalitat
  • Durada 80 hores
  • Examen de certificació inclòs -

Grups

Badalona - Aula Virtual
27/02/2023 - 30/03/2023 Dilluns a Dijous (09:30 - 13:30) 15 places disponibles

A qui va dirigit

Comunicació i col·laboració amb eines digitals és un curs dirigit específicament per a dones que visquin en una població de menys de 30.000 habitants. No s’exigeix cap altre requisit per accedir a la formació, tot i que s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació.

Té un màxim de 80 hores dividits en 6 mòduls.

A més podràs obtenir coneixements bàsics i avançats relacionats amb eines digitals i d’aquesta manera podràs formant-te cada vegada millor.

El més important és que per a poder cursar-ho has d’estar inscrita en el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), estigues en situació d’atur o sigues treballadora en actiu.

Finalment el curs és 100% subvencionat i no té cap cost per a l’alumna. Oferim un alta qualitat en els nostres cursos per a donar un bon servei i aconseguir que l’alumnat pugui adquirir tots els coneixements que necessita.

Objectius

Aplicar estratègies de comunicació i col·laboració a través d’eines i aplicacions digitals per tal de participar a la societat digital.