Segurament t’has plantejat fer la teva primera sortida a l’estranger per conèixer món i sobretot millorar el teu nivell d’anglès. Al voltant d’aquest fet, sorgeixen una sèrie de handicaps, començant per la decisió de la destinació. És millor una ciutat o un poble?, Londres, Liverpool o Cambridge?

Durant les primeres experiències internacionals és molt recomanable anar a llocs accessibles, sense complicacions i que, si pot ser, tinguin una vida estudiantil activa. Una de les destinacions més apropiades és Cambridge. Té una gran oferta quant a cursos d’anglès a més de tenir una reputació internacional excel·lent.

Per què estudiar anglès a Cambridge? A més dels seus inconfusibles parcs i edificis emblemàtics i ser la seu de Cambridge English Language Assessment, és una de les millors ciutats del Regne Unit per estudiar anglès: està considerada la ciutat on millor anglès britànic es parla, fins i tot per sobre de llocs com Londres o Brighton.

Estudiar a Cambridge és un experiència inoblidable, ja que la cultura està per tot arreu. La ciutat de Cambridge ha anat evolucionant des dels seus orígens en el 1209 fins a convertint-se en un eix cultural d’Anglaterra: els seus carrers, els seus museus i els seus monuments són algunes de les mostres artístiques i històriques que trobem en aquesta ciutat d’especial encant.

Cambridge és un lloc ideal per aprendre anglès a l’estranger. A més de la seva projecció acadèmica, es pot gaudir dels nombrosos parcs, jardins i passejos. Quan fa bon temps, és habitual que els anglesos surtin a passar el dia en aquests llocs on a més es realitzen divertides activitats a l’aire lliure. Per tant, aprendre anglès en un entorn únic i tranquil és un altre dels avantatges que té Cambridge com a ciutat per realitzar les primeres sortides a l’estranger.

No tot és estudiar a Cambridge. Al ser una ciutat acostumada a rebre estudiants, compta amb una gran varietat de plans d’oci de tot tipus, podràs anar al cinema, visitar Londres o apuntar-te a divertits plans nocturns.