Si tens la intenció d’estudiar anglès a l’estiu sense renunciar a la platja, Bournemouth és una de les millors opcions que tens al Regne Unit. No només per la seva ubicació al sud d’Anglaterra, si no que al ser una localitat petita, aprendre anglès serà més fàcil: el contacte amb la gent local serà major i estarà més lliure d’espanyols.

Els cursos d’anglès a Bournemouth són molt variats. És una ciutat que rep un gran nombre d’alumnes de tot el món amb la finalitat d’aprendre anglès tant en format d’intercanvi durant el curs com durant les vacances d’estiu..

Com a ciutat del sud que és, compta amb un clima més agradable que la resta del Regne Unit, especialment a l’estiu. A més d’estudiar anglès, també es pot gaudir dels seus 8 quilòmetres de platja que conviden a passar les hores lliures relaxant-te amb les ones, gaudint de les activitats a l’aire lliure o nedant al mar (si t’agrada l’aigua freda).

Les institucions educatives de la ciutat compten amb renom internacional i de gran prestigi, a més a més d’estar molt ben valorades pels alumnes. Els cursos d’anglès a Bournemouth solen estar dividits en grups petits per nivell per tal de que el rendiment durant les sessions de classe sigui més gran.

Si t’agrada fer turisme, Bournemouth et permetrà visitar més regions del sud d’Anglaterra. Està situada al comtat de Dorset, comparteix fronteres amb Poole a l’oest i Christchurch per l’est, dues precioses ciutats que t’ofereixen vistes impressionants com la badia de Pool.

Bournemouth es troba a tan sols dues hores de Londres, així que si tens temps podràs visitar la capital de UK! Una visita molt recomanada si no coneixes Londres, on gaudiràs dels racons d’una de les ciutats més emblemàtiques d’Anglaterra, no et deixarà indiferent.

Aprendre anglès a Bournemouth és una experiència inoblidable, especialment si ets principiant pel que fa a realitzar cursos d’estiu a l’estranger. El seu ambient és bastant familiar i fàcil d’adaptar a una rutina d’estudiant i a més, trobaràs un gran nombre de cursos en funció del que estiguis buscant. Cursos tant d’anglès general com cursos personalitzats, amb un servei d’allotjament, activitats i excursions.