Segur que has sentit parlar sobre la Universitat de Cambridge. És una localidad no només coneguda per la seva universitat, sinó que també per ser una ciutat petita i relaxada on és fàcil moure’s a peu, en bus o amb bicicleta.

Gran part de la població és estudiant, convertint-la en una ciutat perfecta per estudiar anglès a l’estiu. El centre de Cambridge té l’encant d’un mercat amb les seves nombroses tendes, llocs plens de color i bars antics. El poble és ric en cultura i té una atmosfera històrica meravellosa.

Cambridge, també és la seu dels exàmens de Cambridge. Cambridge English Language Assessment avalua a milions d’alumnes cada any aconseguint que obtinguin una certificació oficial a través dels seus prestigiosos exàmens: el First, l’Advanced, el Proficiency o el que correspongui en funció del nivell de l’alumne.

Aquestes certificacions són moltes  vegades necessàries si el teu objectiu és estudiar un grau universitari o un altre tipus d’ensenyament superior. També són un requisit d’admissió en els processos de selecció de llocs de treballs a companyies internacionals, ja que garanteixen un nivell d’anglès consolidat i valorat per la institució de Cambridge.

Si el teu objectiu és aconseguir un certificat de Cambridge i necessites millorar el teu nivell d’anglès ràpidament, tens l’opció de realitzar cursos d’anglès a l’estranger, concretament a Cambridge: es diu que és la ciutat de UK on millor anglès britànic es parla, en quant a pronunciació.

D’altra banda, els Cambridge Exams són acceptats per més de 15.000 institucions educatives, empreses i governs al voltant de tot el món. Així que si encara no tens cap certificat oficial que acrediti el teu nivell d’anglès, els exàmens de Cambridge t’obriran les portes a un futur professional, tant si ets estudiant com si busques renovar-te professionalment.

Cada examen de Cambridge certifica un nivell d’anglès diferent. A les certificacions per a adults, el primer examen de Cambridge és el KET – Key English Test, que evalua un nivell elemental i l’últim és el CPE – Certificate of Proficiency in English, que correspon a un nivell C2.

Les diferents certificacions d’anglès de Cambridge avaluen les quatre habilitats lingüístiques principals – Reading, Use of English, Listening, Writing i Speaking.