Els cursos d’anglès a Canterbury, Londres o Liverpool et donen l’oportunitat d’aprendre anglès en un entorn 100% britànic. Una experiència única que a més de didàctica, que projecta als alumnes a un futur internacional.

Estudiar anglès al Regne Unit és una de les millors opcions que hi ha perquè el teu nivell d’anglès creixi. A través d’una immersió bilingüe, estaràs en contacte permanent amb la llengua i practicaràs també fora de les acadèmies d’anglès.

A UK, hi ha immensitat de ciutats i pobles que tenen una gran infraestructura acadèmica a l’hora de rebre alumnes d’altres nacionalitats amb l’objectiu d’aprendre anglès i de viure una experiència internacional inoblidable.

A continuació, hem preparat una breu selecció de destinacions on aprendre anglès és una experiència molt recomanable. Una vivència que probablement voldràs repetir, especialment per millorar la part parlada de l’idioma.

Bournemouth és un dels pobles del sud que compta amb una gran varietat de cursos d’anglès i d’escoles. Trobaràs un bon ambient estudiantil que, juntament amb el bon temps, fan que sigui una de les millors opcions d’Anglaterra per estudiar a l’estiu. A més, les seves platges són perfectes per passar els dies de sol.

Diuen que el millor anglès per a qui està aprenent és l’anglès de Cambridge. Aquesta ciutat és molt coneguda per la Universitat de Cambridge i el seu prestigi en el camp acadèmic. També trobaràs la seu dels exàmens de Cambridge, Cambridge English Language Assessment.

Els cursos d’anglès a Canterbury compten amb una excel·lent reputació. Ha estat guardonada com la ciutat més segura de UK per als estudiants. Al sud-est d’Anglaterra, Canterbury es troba al comtat de Kent i per l’encant dels seus carrers i edificacions, és una de les ciutats més visitades del Regne Unit.

Bath és una altra impressionant ciutat que disposa d’una gran oferta de cursos d’anglès i d’escoles o acadèmies on estudiar. Aquesta ciutat ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, amb aproximadament 5.000 edificis catalogats d’especial interès pel seu valor arquitectònic.

Viu les millors experiències a Anglaterra amb els cursos d’anglès a Canterbury, les acadèmies de Bournemouth, el prestigi acadèmic de Cambridge o la impressionant ciutat de Bath, no et deixaran indiferent!