Dublín és una inspiradora ciutat situada a l’est d’Irlanda. S’ha convertit en els últims anys en una de les principals destinacions on realitzar cursos d’anglès per a joves pel seu encant i per ser una ciutat oberta a la cultura europea. Amb més d’un milió d’habitants, és la ciutat més poblada de la República d’Irlanda.

Els cursos d’anglès a Dublín per a joves són una de les millors opcions a l’hora de realitzar cursos d’idiomes a l’estranger. Dublín és una de les ciutats del nord d’Europa que mantenen millors comunicacions amb el nostre país, està entre les primeres alternatives quan es trien destinacions on aprendre anglès.

Els programes d’immersió lingüística dels cursos d’anglès a Dublín per a joves normalment inclouen un allotjament bilingüe. Existeixen dues opcions d’allotjament. En primer lloc a famílies natives: triades acuradament i on els alumnes gaudeixen del seu caràcter acollidor i hospitalari alhora que aprenen anglès. I les residències: on els estudiants conviuen amb altres joves de diferents nacionalitats i s’envolten de cultura i amistats durant el seu aprenentatge.

Escollir un itinerari que inclogui un allotjament on la immersió en anglès sigui contínua és essencial. Els cursos d’anglès a Dublín per a joves també inclouen les classes d’anglès en una acadèmia o escola on, a més d’estar en contacte amb la llengua, els alumnes es divideixen per nivells amb l’objectiu de millorar els seus coneixements d’anglès i reforçar les àrees gramaticals i d’ús generalitzat de l’idioma.

A més de conceptes teòrics, durant els cursos d’anglès també es realitzen activitats grupals on es practica la part parlada de l’idioma. Les activitats poden ser esportives com per exemple el tennis, bàsquet, bàdminton… o lúdiques com la recerca del tresor i dansa irlandesa.

A Irlanda estan molt arrelats a la seva cultura gaèlica. Si realitzes un curs d’idiomes a l’estranger i Dublín és la teva elecció, és possible que també realitzis activitats com: veure pel·lícules irlandeses, una nit de música tradicional, anar d’excursió per les proximitats de la ciutat o visitar museus com el GAA Museum.

Viu la teva experiència internacional a Dublín i aprèn anglès envoltat de cultura, diversió i classes.