Si has pensat en aprendre anglès a Irlanda, segur que has consultat els cursos d’anglès a Cork. Si vols viure una experiència internacional diferent, és important allunyar-te de les destinacions més comunes d’Anglaterra o Estats Units.

Irlanda és el país escollit per molts estudiants amb la intenció d’aprendre anglès sense les interferències del seu propi idioma, un lloc menys concorregut que el seu país veí però amb les mateixes oportunitats per aprendre idiomes i amb un ambient una mica més relaxat.

Entre les possibilitats que ofereix Irlanda com a país receptor d’alumnes de totes les nacionalitats, una de les més populars és la ciutat de Dublín, capital d’Irlanda i la ciutat amb més diversitat cultural de tot el país. Una altra opció, són els cursos d’anglès a Cork, amb una gran varietat en funció del nivell, edat … i moltes escoles on realitzar-los.

Cork és una bonica ciutat situada al sud del país. Es troba envoltada per dos canals principals del riu Lee i l’arquitectura dels seus carrers fa que sigui molt agradable passejar pels seus carrerons, mercats, ponts … La ciutat té un ambient relaxat i molt interessant.

Si has decidit realitzar la teva immersió bilingüe a Cork, trobaràs una ciutat amb plans i activitats culturals: festivals, concerts, obres de teatre… al llarg de l’any. Si ets un amant de l’esport, a més d’estudiar anglès, podràs gaudir dels esports que es practiquen en aquesta zona: golf, tennis, surf, caiac, sempre a l’aire lliure i gaudint del preciosos entorns naturals.

Un dels principals avantatges de Cork, sense cap dubte, és l’amabilitat dels seus habitants: de mentalitat molt oberta, s’ofereixen a parlar anglès d’una forma molt hospitalària. Fer amics nadius de Cork, no et costarà molt i serà una experiència inoblidable.

Els cursos d’anglès a Cork faran millorar el teu nivell d’anglès mentre gaudeixes d’un ambient molt enriquidor i un entorn natural preciós. Si estàs buscant un lloc més tranquil que Londres però amb multitud de plans i d’oportunitats, Cork és una bona elecció. T’encantarà!