Estudiar anglès a Anglaterra o als Estats Units és una de les preguntes recurrents que ens fem quan volem estudiar anglès a l’estranger però, quina és la millor opció? A continuació, et presentem els avantatges d’aquestes dues opcions.

Avantatges d’estudiar anglès a Anglaterra:

  • Anglaterra és més accessible. En ser un país més proper al nostre i formar part de la Unió Europea, no ens tenim que preocupar de molts tràmits, visats… El cost del bitllet d’avió, al ser un vol d’aproximadament un parell d’hores, és més econòmic.
  • Els orígens del Rock and Roll. Si ets un apassionat de la música preferiràs estudiar anglès a Anglaterra per ser el país dels més icònics grups de rock de tots els temps: The Rolling Stones, The Beatles, The Who, The Smiths, Radiohead, Coldplay… entre d’altres, formen part de la cultura del Regne Unit.
  • Cultura clàssica. Anglaterra té més anys d’història que els Estats Units. A més d’aprendre anglès, podràs visitar autèntiques meravelles del passat com El Palau de Westminster a Londres d’estil neogòtic o La Queen’s House a Greenwich, pròpia de l’arquitectura Estuarda.

Avantatges d’estudiar anglès als Estats Units:

  • Art modern. Estats Units alberga les millors obres d’art modern en els seus museus com el Museum of Modern Art (MoMA) a Nova York, on trobaràs des de pintures de Van Gogh fins a les “Llaunes de sopa” d’Andy Wharhol. Aprendre anglès envoltat de cultura és una experiència inoblidable.
  • La màgia del cinema. Si vas a Los Angeles podràs visitar Hollywood, la meca mundial del cinema. Si ets cinèfil, estaràs al paradís! Les pel·lícules de Hollywood en versió original són un exercici perfecte per millorar el teu nivell de anglès.
  • Estats Units té ciutats espectaculars com Nova York, San Francisco, Chicago, Washington… Ciutats per a tots els gustos que combinen gratacels o platges espectaculars i per descomptat l’encant particular de cada lloc.