La majoria de les vegades tendim a pensar que estudiar idiomes és millor fer-ho a ciutats grans. Per això, quan ens plantegem estudiar alemany a Alemanya, ens imaginem ciutats com Berlin, però t’has plantejat aprendre alemany a Frankfurt?

Pot ser que no sigui la ciutat més coneguda d’Alemanya, ni la més gran, però Frankfurt és, sens dubte, una ciutat amb un encant especial. També és centre econòmic d’Europa i disposa d’una gran oferta educativa.

Aprendre alemany a Frankfurt és una molt bona opció, trobaràs nombroses escoles i acadèmies d’alemany que responen a les necessitats de cada alumne i que solen ser accessibles des de qualsevol punt de la ciutat.

Frankfurt és una ciutat multicultural. A més d’aprendre de la cultura alemanya, també et relacionaràs amb persones d’arreu del món. Frankfurt, juntament amb Munich, és una de les ciutats amb més estrangers de tota Alemania. Aprendre alemany a aquesta ciutat és plenament enriquidor.

Si busques una oportunitat laboral, Frankfurt és la ciutat amb menys atur d’Alemanya, especialment en el sector tecnològic o financer. Pots optar a llocs de feina dins d’aquests dos àmbits si tens coneixements en alemany.

L’Skyline de Frankfurt barreja tant moderns gratacels com altres edificacions tradicionals, formant una bonica ciutat plena de contrastos. És coneguda per ser la “Manhattan Europea” així que a més d’aprendre alemany a Frankfurt, gaudiràs de les vistes i dels nombrosos plans d’oci, fent que la teva estància sigui inoblidable.