Irlanda és un lloc molt interessant, més enllà de la seva cultura i l’amabilitat dels seus habitants, és un país amb moltíssim encant on viuràs una experiència inoblidable. Si estàs pensant en estudiar anglès a Irlanda, segueix llegint i troba les raons que t’acabaran de convèncer per embarcar-te en aquesta nova aventura:

  1. Irlanda té un sistema educatiu exemplar: a més de disposar de nombroses escoles i acadèmies d’anglès, posseeix un gran servei administratiu i de suport als estudiants internacionals. Per tant, podràs gestionar tot el que tingui a veure amb la teva estada fàcilment.
  1. Reconeixement a nivell internacional: L’educació a Irlanda compta amb fama mundial per l’excel·lència de les seves institucions educatives i la formació que reben els seus alumnes, tant en el camp de l’ensenyament en anglès com en altres camps, com pot ser el científic o el tecnològic.
  1. Estudiar i treballar: A Irlanda, podràs estudiar anglès en una escola d’idiomes i treballar al mateix temps (mitja jornada). Un avantatge enorme enfront d’altres països que posseeixen més complicacions a l’hora de realitzar les dues activitats alhora.
  1. És un país segur: en els últims anys, Irlanda ha estat qualificada, pels propis alumnes que han estudiat anglès allà, com el país més segur on estudiar anglès a l’estranger. La varietat de les seves regions fa que estudiar anglès a Irlanda sigui una experiència única i en la majoria dels casos relacionada amb activitats a l’aire lliure, un punt molt a favor seu.
  1. L’accent irlandès: és un dels majors pors de qui es planteja estudiar anglès a Irlanda. Però la veritat, és que no t’ha de fer por, especialment si vas a estudiar anglès a Galway, Cork, Dublín… o en altres ciutats grans. No tindràs problemes per entendre l’accent irlandès i quant portis molt poc temps allà, ja t’hauràs habituat a ell.
  1. Et sentiràs com a casa: Els irlandesos són molt coneguts pel seu caràcter sociable. En quan estiguis per allà, et faran sentir com si et coneguessin de tota la vida. Són molt amables i respectuosos amb la gent, especialment si són de fora. Així que te’n vas a estudiar anglès a Irlanda, faràs amics fàcilment.
  1. Immersió lingüística: Estudiar anglès a Irlanda, t’assegura una major immersió en anglès que en altres llocs, com per exemple al Regne Unit que cada any que passa, major número de persones del nostre país es matriculen a les universitats, cursos d’anglès o van a buscar feina allà. Però, a Irlanda hi ha menys probabilitats de que probable és que un cop allà et facis amic tant de persones irlandeses com de diverses nacionalitats.