Els intercanvis d’idiomes a l’estranger són una forma de realitzar una immersió lingüística total i molt recomanable per a nens i adolescents en ple desenvolupament de les seves habilitats lingüístiques. Combinar el viatge amb l’aprenentatge és una forma de motivar els estudiants a que se sentin interessats i atrets per un idioma en el seu entorn natural.

Hi ha dues possibilitats per a realitzar una experiència internacional. La primera és fer el tradicional intercanvi d’estudiants amb famílies: primer es conviu amb un dels estudiants en el seu entorn familiar i després amb l’altre a la destinació oposada. La segona opció és viure a una residència amb altres estudiants o bé amb una família nativa. En tots dos casos, l’estudiant viurà en un ambient nadiu o internacional, i juntament amb els cursos d’idiomes a l’estranger, aconseguirà un gran nombre de beneficis.

Un altre dels avantatges que té viure una experiència internacional és tindre la possibilitat de familiaritzar-te amb el país i la seva cultura. Les habilitats lingüístiques progressen amb més facilitat, gràcies a l’aprenentatge de les classes i la pràctica adquirida en les situacions quotidianes.

Conviure en un país estranger de vegades pot provocar una mica d’aprensió. Sempre és millor anar ben preparat lingüísticament parlant. Te’n vas el curs vinent d’intercanvi? Si estudiaràs durant un any escolar a l’estranger, et recomanem que et preparis aquest estiu amb un curs d’estiu a Merit School. És una forma de que el nen o adolescent guanyin confiança en si mateixos i se sentin més segurs amb el llenguatge. Els cursos d’estiu de Merit School són una immersió completa en l’idioma gràcies als nostres professors nadius.