Berlín és una ciutat plena d’oportunitats: conèixer gent, perfeccionar el teu nivell d’alemany i gaudir d’una de les ciutats més emblemàtiques d’Alemanya. Berlín és una ciutat plena de vida, cultura i diversió.

Viure com un autèntic universitari en un modern barri berlinès i estudiar un curs d’idiomes a l’estranger, pot marcar la diferència en la teva carrera professional. Has pensat en estudiar un curs d’idiomes a Berlín? A continuació, t’expliquem les 6 curiositats per les que hauries d’estudiar a Berlín:

  • El mur de Berlín és un dels símbols de la ciutat i va ser construït després de la segona Guerra Mundial. Separava Alemanya en dues seccions: la República Federal Alemanya de la República Democràtica Alemanya, fins que en el 1989 es va enderrocar convertint-se en un homenatge a la llibertat. Actualment es conserva una part dedicada a l’art urbà de la ciutat.
  • És la ciutat més gran d’Alemanya. Berlín és una gran ciutat que destaca per l’arquitectura, l’art, la música, la literatura i tota mena d’expressions artístiques. També trobaràs grans empreses tecnològiques, industrials o del sector financer.
  • El Festival Internacional de Cinema de Berlín és popularment conegut com el Berlinale. És un reconegut festival de cinema internacional i els guardons són fàcilment reconeguts per la seva forma d’ós (d’or i de plata) Es celebra al febrer i és equiparable al festival de Cannes o al de Venècia.
  • L’Alemany és l’idioma oficial d’Alemanya. Aquest idioma pot semblar complicat al principi. Per sort, Berlín és una ciutat multicultural on podràs comunicar-te en anglès sense problemes. Encara que si et quedes una temporada llarga, hauràs d’aprendre alemany, i així aprofitar al màxim les teves possibilitats mentre estàs allà, integrar-te en la cultura i obrir-te portes a un futur social i laboral.
  • Winter is coming! Si passes l’hivern a Berlín, prepara’t per al fred! És important no oblidar-nos de l’abric i les botes, la neu és l’element protagonista. La podem trobar de desembre a febrer de forma molt habitual.
  • Berlín multicultural: és una ciutat amb un gran nombre de persones d’altres països que estudien, treballen o hi viuen. A més de realitzar el teu curs d’idiomes a Berlín, estaràs en contacte amb un gran nombre de cultures i costums internacionals que t’inspiraran.