Per el proper curs 2015-2016, t’oferim una gran varietat de cursos d’idiomes per a nens i joves a les escoles de Maragall, Sants, Badalona i Sant Cugat. Seguim apostant per la importància d’aprendre idiomes des de petits, oferint classes d’anglès, francès i alemany en grups reduïts i amb professors natius.

Cursos d’anglès per a nens

Curs d’anglès per a nens

Cursos d’idiomes per a joves

Curs d’anglès per a joves

Curs de francès per a joves

Curs d’alemany per a joves

Si has estat alumne de Merit School durant el curs escolar 14-15, recorda que pots renovar la teva matrícula online, còmodament des de casa.

Renova la teva matrícula

Si ets un nou alumne (benvingut!), et recordem que és necessari realitzar una prova de nivell en el cas de tenir coneixement de l’idioma. Consulta els horaris de les proves als diferents centres de Merit School ( No és necessari concertar hora).

Horaris Proves de Nivell

T’esperem en el proper curs! Amb idiomes, tu decideixes!