Per el proper curs 2015-2016, t’oferim una gran varietat de cursos d’diomes a totes les escoles d’idiomes de Merit School. Des de fa més de 35 anys t’oferim l’aprenentatge i el progrés en el domini de les llengües estrangeres, ja que considerem que amb aquest coneixement guanyaràs una formació que t’ajudarà a aconseguir tot allò que et proposis.

Cursos anuals – 3 hores a la setmana

Curs d’anglès

Curs de francès

Curs d’alemany

Curs de portuguès

Curs d’italià

Curs de rus

Cursos quadrimestrals – 6 hores a la setmana

Curs d’anglès

Curs de francès

Curs d’alemany

Nou Curs

Si has estat alumne de Merit School durant el curs escolar 14-15, recorda que pots renovar la teva matrícula online, còmodament des de casa.

Renova la teva matrícula

Si ets un nou alumne (benvingut!), et recordem que és necessari realitzar una prova de nivell en el cas de tenir coneixement de l’idioma. Consulta els horaris de les proves als diferents centres de Merit School ( No és necessari concertar hora).

Horaris Proves de Nivell

T’esperem en el proper curs! Amb idiomes, tu decideixes!