Edimburg, a més de ser una ciutat escocesa preciosa i molt interessant, és un destí preferent a l’hora d’estudiar cursos d’anglès a l’estranger. Gràcies a la seva desenvolupada indústria turística, és una ciutat preparada per a rebre a estudiants que vinguin a realitzar cursos d’anglès a Edimburg. Té una molt bona infraestructura d’acadèmies i “colleges” o escoles privades adaptades per a cada tipus d’alumne, en funció del seu nivell d’anglès, la seva edat o els seus objectius acadèmics.

Una important característica d’Escòcia, que has de saber si et decideixes a estudiar un curs d’anglès a Edimburg, és que en aquesta regió hi ha un dialecte derivat de la seva anterior llengua: el Gaèlic.

Realitzar cursos d’anglès a Edimburg és una bona opció a l’hora de millorar el teu nivell d’anglès. Diferenciaràs perfectament als habitants nadius d’aquesta zona per el seu peculiar accent en algunes paraules o expressions per les seves arrels gaèliques, no t’has espantar, ja que excepte en comptades ocasions, podràs entendre-ho tot.

Els cursos d’anglès a Edimburg formen part de l’experiència internacional que amb l’allotjament, és de vital importància a l’hora de realitzar una immersió total en l’idioma. En aquests casos, l’allotjament pot ser de dues formes :

  • Famílies natives. Estan molt ben seleccionades i solen estar molt a prop de les escoles on es realitzaran els cursos.
  • Residència. A Edimburg hi ha una gran varietat de residències de tot tipus amb habitacions individuals, dobles o amb les característiques que més encaixin amb cada estudiant. Moltes d’elles també disposen de programes esportius i culturals, una experiència molt recomanable!

Els cursos d’anglès a Edimburg barregen cultura i classes d’anglès al centre d’aquesta ciutat tan especial on què pots fer activitats com passejar per la Royal Mile: el carrer més emblemàtic de la ciutat, ple de carrerons i llocs especials com Castle Hill i Castle Esplanade, dues de les parts més antigues d’Edimburg.

Edimburg té una aura especial i la gent que hi viu sol ser molt agradable, així que no és difícil conèixer a nous amics escocesos o de la resta de parts del món.