Pels que necessiten certificar el B2 – C1 – C2 aquest últim trimestre de l’any, us presentem les dates de les següents convocatòries dels exàmens de Cambridge, així com les dates del simulacre d’examen (mock exam) i les dates del proper curs de preparació del FCE, CAE o CPE.

A continuació et presentem, pas a pas, el procés que has de seguir per obtenir el First Certificate (FCE), Advanced (CAE) o Proficiency (CPE) abans de finalitzar l’any:

Pas 1 – Mock Exam

Descobreix si tens el nivell suficient per presentar-te a l’examen amb el simulacre que realitzem aquest setembre. Aquest pas no és obligatori però si recomenable pels alumnes de Merit School.

Dates Mock

Pas 2 – Inscripció

Si els resultats del Mock han estat positius, inscriu-te a una de les convocatòries que oferim del FCE, CAE o CPE, tant en la modalitat paper based o computer based.

Calendari Convocatòries

Pas 3 – Curs de preparació FCE – CAE – CPE

Pots familiaritzar-te amb l’examen amb el curs de preparació de 30 hores en el qual exclusivament et prepararàs i practicaràs totes les parts de l’examen. Aquest curs de preparació està disponible tant pel FCE, CAE y CPE.

Dates curs preparació

Més informació

Preguntes freqüents

Si tens qualsevol dubte sobre els exàmens de Cambridge, contacta amb nosaltres a través del formulari que trobaràs en aquesta pàgina.