Durant la 10ª Jornada Multilingüe es va renovar l’acord entre Cambridge English Language Assessment i Fundació Escola Cristiana (FECC), sent Merit School el centre examinador autoritzat. Aquest acord permetrà que més de 400 escoles cristianes catalanes puguin realitzar als seus propis centres tots els exàmens de Cambridge (Young Learners, KET, PET, First Certificate, Advanced i Proficiency).

La Jornada Multilingüe és un punt de trobada de referència per a totes les escoles cristianes que inclouen les llengües estrangeres en el seu projecte lingüístic. Va tenir lloc el 25 i 26 de novembre amb més de 200 participants i més de 20 tallers, entre els quals destaquem els impartits per l’equip d’exàmens de Cambridge:

  • FCE Writing Part 1 and 2, special focus on discursive per Tom Wogan
  • Teaching Tips for KET for Schools and PET for Schools Writing Paper per Tom Wogan
  • You’re never too young to learn English! per Jane Delaney

A més, vam estar presents a la zona d’empreses expositores al llarg dels dos dies de Jornada, on vam poder explicar amb més detall cadascun dels exàmens i respondre a totes les preguntes que els assistents tenien.

renovacion-acuerdo-cambridge-english-escola-cristiana3 renovacion-acuerdo-cambridge-english-escola-cristiana2

Des de Merit School volem ressaltar les paraules que Juanjo Fernández, responsable del Projecte Multilingüe de la FECC, va esmentar sobre l’acord: “És súmmament important perquè contribueix a l’objectiu de preparar l’alumnat de Catalunya per comunicar-se i afrontar els reptes de la societat plural, multilingüe i multicultural del segle XXI“. Així com agraïm la confiança dipositada de nou en Merit School per part de Fundació Escola Cristiana i Cambridge English en ser el centre autoritzat encarregat de realitzar els exàmens.