Et planteges aprendre alemany? Actualment, és un dels idiomes que més projecció internacional té. Tant si estudies un curs d’alemany a Berlín o a qualsevol ciutat alemanya, com si decideixes estudiar un curs d’alemany a Barcelona pel teu compte, aconseguiràs una qualificació que t’obrirà multitud d’oportunitats en el món laboral.

Saber alemany et facilitarà molt la consecució d’objectius internacionals, comprova-ho a continuació:

  1. Especialització en les àrees de negoci: comunicar-te amb els responsables d’una empresa alemanya utilitzant el seu idioma transmet confiança i és garantia a l’hora d’operar en el mercat alemany.
  1. Programes d’intercanvi internacionals: A Alemanya disposen de nombrosos convenis amb institucions acadèmiques de tot el món on pots realitzar un curs d’alemany a Berlín o a qualsevol territori de parla alemanya.
  1. Turisme: Si la teva feina està relacionada amb l’hostaleria o el turisme, saber alemany és de vital importància. Els alemanys solen invertir en vacances d’estiu a països estrangers com pot ser el nostre, una de las principals opcions a l’hora d’escollir destinació de vacances.
  1. Comunicacions comercials: Alemanya és un dels principals centres econòmics d’Europa i la quarta economia més poderosa a nivell mundial (per darrere dels Estats Units, la Xina i el Japó). Per això, establir comunicacions en alemany pot ser molt favorable a l’hora de parlar de negocis o transaccions.
  1. Investigació científica: Alemanya és el tercer país més rellevant pel que fa a la investigació científica per la seva important contribució al desenvolupament tàctic. Si treballes al sector científic, saber alemany t’aproximarà a la informació més rellevant.
  1. Comunicació a nivell global: l’alemany, al no ser una llengua romànica, té menys similituds amb les llengües més properes a nosaltres. Per això, dominar l’alemany és un avantatge competitiu molt fort, especialment quan es vol estar en contacte amb el món de les comunicacions o amb empreses internacionals.
  1. Immersió cultural: realitzar un curs a Alemanya suposa una immersió en l’idioma i en la seva cultura, com l’”Oktoberfest” o l’art surrealista de Wols.

Estudiar a Alemanya ofereix moltes possibilitats que t’obriran les portes a un futur internacional.