Benvolguts alumnes,

Un any més us volem desitjar un feliç Nadal i que comenceu l’any amb noves il·lusions, envoltats de familia i amics i amb nous propòsits per complir. Nosaltres tornarem amb les piles carregades per començar un nou any que estarà replet de novetats. Amb cada canvi d’any, tenim el curiós costum de marcar-nos nous reptes. Estigueu ben atents a les notícies que us anirem explicant!

Si entre els teus reptes està estudiar idiomes, tant per millorar la conversa en francès, perdre-li la por als temuts phrasal verbs o aconseguir una titulació de Cambridge, aquestes són les nostres recomanacions:

Si se’t resisteix el First Certificate, et recomanem apuntar-te als cursos intensius d’anglès en la modalitat quadrimestral. Aquest curs d’anglès consisteix a realitzar 6 hores setmanals de classe de febrer a juny amb el que aconseguiràs avançar un nivell complet en 4 mesos. Aquest curs és perfecte per a aquells estudiants que necessitin acreditar un nivell concret, com és el cas dels universitaris de grau, que necessiten acreditar el nivell B2 per aconseguir la titulació.

Si desitges aprendre alemany o seguir estudiant-ho, disposem dels cursos intensius d’alemany. És molt recomanable realitzar aquest curs d’alemany ja que veuràs que avançaràs molt més ràpid i t’animarà a seguir estudiant la llengua germànica.

També comencem una nova edició de cursos intensius de francès. L’avantatge de les nostres classes és que ens centrem en la comunicació oral alhora que es treballa la resta d’aspectes de la llengua. Els cursos de francès disposen de 6 nivells.

Tots els cursos d’idiomes i nivells segueixen el pla establert pel Marc Europeu Comú de Referència i les classes són impartides per professores nadius titulats.

Totes les escoles d’idiomes de Merit School romandran tancades del 23 de desembre al 6 de gener. Tornem el dia 7 de gener en l’horari habitual de cada centre.