Hamburg és una de les ciutats que més alumnes internacionals reben de tota Alemanya. Si vas a estudiar alemany a Hamburg, et trobaràs una ciutat enorme (és la segona ciutat més gran d’Alemanya després de Berlín) i plena de possibilitats.

Un dels seus majors atractius és el seu famós port, que rep gran quantitat de visites cada any i juntament amb els nombrosos monuments, museus, teatres i la gran quantitat d’activitats fan d’Hamburg un entorn idoni per aprendre alemany.

Sens dubte l’alemany és un dels idiomes més importants a Europa, per aquesta raó i les que t’exposem a continuació, la millor forma d’aprendre alemany és a Hamburg:

  1. Treballar a l’estranger: El ventall de possibilitats professionals s’obre quan es parla alemany, ja sigui en empreses a Alemanya, Suïssa, Àustria o a qualsevol altre país, ja que segurament aquest tingui connexions comercials amb un país de parla alemanya. Estudiar alemany a Hamburg pot ser el que necessites per desenvolupar la teva carrera professional. Saber alemany et diferenciarà dels teus competidors i et permetrà crear canals de comunicació molt més efectius des del teu propi país. Sens dubte t’ajudarà a crear vincles i tancar negocis.
  1. Millor formació: Algunes carreres i estudis oferts a universitats i centres alemanys tenen un gran prestigi a nivell mundial. Les enginyeries alemanyes, els estudis en ciències, humanitats i tecnologies gaudeixen d’un gran reconeixement que pot marcar la diferència. Estudiar alemany a Hamburg et possibilitarà accedir a una millor formació en qualsevol d’aquestes àrees, ja que en aquests centres es requereix un nivell específic per poder accedir.
  1. Viatjar: Viatjar i conèixer gent interessant és una de les raons principals per decidir-se per l’alemany. No només perquè podràs viatjar a Alemanya i conèixer les seves precioses ciutats com Munic o Frankfurt, sinó també a Àustria o Suïssa. Estudiar alemany a Hamburg, t’obre les portes per conèixer una gran part d’Europa i nombrosos racons del món.
  1. Gaudir de la cultura: Aprendre alemany amb Merit School et facilitarà l’aproximació a la seva cultura. Des de sempre i de vegades sense adonar-nos, la cultura alemanya ha format part de la nostra vida. Des de la nostre infància amb contes dels germans Grimm, passant per la música de compositors com Beethoven, Bach, Wagner o Brahms i més tard amb filòsofs com Goethe i Kafka.