La majoria de les vegades, som nosaltres mateixos els que ens posem barreres a l’hora d’aprendre idiomes. A Merit School t’ajudem a fer un pas més… i et presentem els nostres cursos subvencionats en anglès, francès i alemany en col·laboració amb el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Els cursos subvencionats, estan dirigits tant a joves menors de 30 anys que en l’actualitat no estiguin en procés de formació ni disposin d’un lloc de treball, com a treballadors, en actiu o aturats, que necessiten l’aprenentatge de l’idioma per poder desenvolupar-se dins del seu àmbit professional.

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya és qui promou i finança aquests cursos. Per això, en el cas dels cursos subvencionats per a treballadors, l’objectiu és implantar accions formatives que s’ajustin de forma transversal a les necessitats del mercat de treball i per descomptat a les aspiracions de nivell professional i el desenvolupament personal de cada persona.

La nostra escola de Badalona és l’encarregada d’impartir els cursos d’anglès per a joves, els cursos de francès per a joves i els cursos d’alemany per a joves, tots ells subvencionats a través del programa de Garantia Juvenil, que garanteix l’ensenyament a tots aquells joves que tinguin edats compreses entre els 16 i els 30 anys, que ni estudien, ni treballen, ni segueixen una formació professional. Aquest tipus de curs es realitza amb la finalitat de qualificar i millorar l’ocupabilitat dels joves perquè rebin una oferta d’ocupació laboral de qualitat, fomentant les accions que inclouen formació per a l’ocupabilitat en llengües estrangeres, perquè d’aquesta manera s’adaptin al mercat laboral.

Tant els cursos d’idiomes subvencionats per a treballadors com els que estan dirigits a joves desocupats, tenen una data d’inici immediata i Places limitades!

Si encara t’has quedat amb dubtes, no dubtis en preguntar! Posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon, mitjançant la nostra pàgina web, xarxes socials o apropant-te al teu centre Merit School més proper.