Els exàmens de Cambridge compten amb reconeixement en més de 15.000 universitats, empreses i governs de tot el món, per això, un títol a nivell internacional, és pràcticament un reclam en els nostres dies, per que a més de facilitar els teus passos a l’estranger, també t’ajuden a optar per una educació superior i d’aquesta manera, millorar les teves oportunitats laborals.

A Merit School som centre autoritzat per Cambridge English Language Assessment des de l’any 2004. A més siguis alumne o no de Merit, t’oferim l’oportunitat d’inscriure’t als Cambridge English Examinations ja que a més de ser un centre de preparació dels exàmens de Cambridge, també som un centre obert examinador de Cambridge English Language Asessment (Open centre).

Cambridge English Examinations és una de les principals institucions d’idiomes a nivell internacional, especialment per part de les empreses o centres educatius, que consideren la seva certificació com una garantia de coneixement de l’anglès com a llengua estrangera. Per superar els diferents nivells dins de les certificacions en anglès, cal dominar quatre destreses lingüístiques principals: comprensió i expressió oral i escrita a més de l’habilitat de comunicar-te en anglès en una situació real.

En Merit School disposem de cursos per a la preparació dels exàmens de Cambridge a Barcelona, ​​Badalona i Sant Cugat. Els nostres cursos Cambridge Express duren 30 hores en què es prepara de forma intensiva totes les parts de les que consten els exàmens: reading, writing, use of english, listening i speaking. Perquè d’aquesta manera es puguin assolir els nivells d’anglès necessaris per aprovar el First – Nivell B2, l’Advanced – Nivell C1 o el Proficiency – Nivell C2, segons les normes que estableix el Marc Comú Europeu de Referència.

Per poder realitzar els cursos de preparació per als exàmens de Cambridge o saber si estàs preparat per una titulació de Cambridge, primer has d’haver superat el Mock exam, que és una prova d’estructura similar a un examen de Cambridge i que permet conèixer el teu nivell d’anglès a més de poder orientar l’alumne sobre les possibilitats que té per aprovar l’examen i aconsellar-les millors opcions que té per superar l’examen oficial.

Properes dates per el Mock Exam

 • Maragall
  • Divendres 4 de març a les 19.00h
  • Dissabte 5 de març a les 09.00h
 • Campus Nord
  • Dijous 3 de març a les 10.00h
  • Divendres 4 de març a les 16.00h
 • Sant Cugat
  • Divendres 4 de març a les 19.00h

Si t’has preguntat com es prepara un examen de Cambridge. Mira el vídeo del making of d’un examen de Cambridge!