Amb els nostres cursos intensius d’anglès aconseguiràs arribar a un nivell més d’anglès en tan sols quatre mesos. Moltes vegades, aprenem anglès fins que arribem a un punt que ens facilita expressar-nos prou, ens estanquem sense donar-nos la possibilitat de seguir aprenent més enllà de la nostra zona de confort.

Què passa quan el nostre nivell d’anglès no és suficient? Per raons referents als estudis que estem cursant, per motius laborals o per una altra sèrie de circumstàncies, hi ha vegades que els nostres coneixements d’anglès no són suficients. Problemes que sorgeixen en el nostre dia a dia, com voler estudiar en un país estranger o aconseguir un ascens dins de l’empresa, són limitacions idiomàtiques habituals quan tractem de progressar en el nostre entorn professional.

Per donar-li un impuls a l’anglès en poc temps, hem creat els nostres cursos d’anglès intensius, amb l’objectiu de millorar el teu nivell d’anglès en pocs mesos, d’aquesta forma, en qüestió d’un quadrimestre aconseguiràs aprendre les pautes, tant escrites com orals, que són necessàries per assolir el nivell que tu vulguis.

En qualsevol de les nostres acadèmies d’anglès, tindràs l’oportunitat d’aprendre anglès com mai abans ho havies fet. T’oferim més oportunitats per practicar, escoltar i parlar en un temps reduït gràcies als nostres professors nadius que faran que la teva seguretat davant l’idioma augmenti i sobretot que siguis tu el primer en notar-ho, ja que les classes es realitzen en grups reduïts d’un màxim de 15 alumnes.

El programa d’estudis està enfocat a millorar les quatre habilitats lingüístiques més importants: lectura, escriptura, comprensió auditiva i expressió oral, treballant des de una base consolidada en la gramàtica i el vocabulari. Si no saps en quin dels 9 nivells d’anglès estàs, presenta’t a la nostra prova de nivell d’anglès gratuïta i t’ajudarem a saber exactament on ets i on vols arribar.

Els nostres cursos intensius d’anglès s’imparteixen a Barcelona, ​​Badalona, ​​Sant Cugat i Terrassa i tenen una durada de 100 hores, cursant 6 hores setmanals, durant els 4 mesos que dura el curs. Per adaptar al teu ritme, posem a la teva disposició tres itineraris diferents: dilluns + dimecres, dimarts + dijous o divendres + dissabte. Tria quin va més amb tu i passa al següent nivell en qüestió de mesos!