Vols estudiar un curs d’anglès a l’estranger aquest estiu? Si és així, segurament estiguis buscant una destinació on puguis gaudir de l’estiu mentre que estudies anglès. Per això, la costa del Regne Unit és una opció molt recomanable, ja que les seves platges, el seu ambient i el seu clima faran que gaudeixis d’un estiu excepcional.

Si ens situem al Sud-est d’Anglaterra, trobem llocs perfectes per estudiar un curs d’anglès a l’estranger. La qualitat de les seves institucions educatives, la seva seguretat i el bon temps que fa durant l’època estival formen la combinació perfecta per aprendre anglès a l’estiu i gaudir d’una experiència única al costat del mar.

A la costa sud del Regne Unit, trobem a la localitat de Southampton una preciosa ciutat molt coneguda per tenir un dels ports més importants d’Anglaterra, on va començar la seva única travessia el Titanic.

A Southampton, trobaràs nombroses escoles d’idiomes on realitzar cursos d’anglès i si tries fer-ho a l’estiu, gaudiràs del seu clima meridional mentre millores el teu nivell d’anglès.

Si has decidit fer el teu curs d’anglès a Anglaterra, una altra de les destinacions més demandades és Margate, al sud-est d’Anglaterra, al comtat de Kent. Posseeix un dels millors climes de UK i una gran superfície coberta de boscos, jardins i natura a la vora del mar. Una destinació perfecta per als que necessiten estar a l’aire lliure a l’estiu.

Estudiar un curs d’anglès a l’estranger sempre és millor si es fa vora el mar, per això, una altra destinació molt recomanada és Brighton: una ciutat receptora d’estudiants per excel·lència, amb gran prestigi pel que fa a les seves institucions educatives i gran disponibilitat a l’hora d’oferir cursos d’anglès a l’estiu.

Brighton és una altra ciutat al sud de UK coneguda pel seu preciós port i per ser una ciutat moderna i multicultural que, a més, manté el seu encant del passat, una gran destinació a l’estiu!

Bournemouth (enllaçar la notícia 11) és una preciosa ciutat meridional amb una gran oferta d’acadèmies d’anglès que facilitaran la teva recerca de cursos i que garanteixen una experiència internacional inoblidable. L’ambient estudiantil de Bournemouth, el seu bon temps i les seves platges, et convenceran.

Gaudir del sol de l’estiu i millorar el teu nivell d’anglès és possible si trobes la destinació adequada!