Saber anglès és una eina clau en algunes empreses, especialment si són internacionals, per això els cursos d’anglès per a empreses són una necessitat per a aquelles companyies amb projecció internacional. Dominar l’idioma és una destresa molt valorada a l’hora de trobar feina, però és encara més important a l’hora de créixer i ascendir dins de la companyia i és per això que en molts casos no és una qualitat complementària, sinó que és un requeriment obligatori per assolir una sèrie de càrrecs superiors. Per això, les persones que opten a ser ascendits, necessiten assistir a cursos d’anglès per a empreses i fer un ús de l’idioma més especialitzat i sobretot, per ser efectius en el lloc que ocupen.

Els nostres cursos d’anglès per a empreses tracten de solucionar aquestes necessitats, per fer que els treballadors de les empreses no només puguin parlar anglès si no que puguin obtenir un nivell prou necessari com per fer un ús funcional i eficient del llenguatge. Les nostres classes d’anglès s’imparteixen a nivell individual o en grup, seguint un pla d’estudis complet i dinàmic.

Merit School inclou en els seus programes d’estudis cursos d’anglès per a empreses, en els quals apliquem tots els nostres esforços en adaptar-nos a les necessitats específiques de cada tipus d’empresa i que com a la resta dels nostres altres cursos, realitzem a mida tant el contingut, la durada, freqüència, horari i ubicació, adaptant les classes a les preferències del client.

Per determinar de quina manera serà més útil la informació acadèmica dels cursos d’anglès, realitzem un anàlisi prèvi per detectar exactament quines són les necessitats determinades que té cada companyia. A continuació, apliquem els nostres serveis formatius, en els quals formem als empleats amb totes les garanties de qualitat i rigor específic. De la mateixa manera, avaluem l’impacte de la formació dins de l’entorn laboral i finalitzem el cicle formatiu, analitzant els punts de millora i recomanacions per a futures accions.

Els nostres objectius lingüístics són cada vegada més competitius dins de l’entorn laboral, per això les nostres classes per a empreses, es realitzen a través de professors particulars o en grups d’alumnes reduïts, d’aquesta manera, ens assegurem que l’ensenyament sigui de qualitat i que els alumnes no només puguin parlar anglès si no adquirir coneixements i destreses en el maneig de l’idioma que tinguin una major utilitat en el món professional.

Si estàs buscant no només parlar anglès si no destreses en el maneig i ús de l’idioma a nivell professional per millorar professionalment dins de la teva empresa, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.