On aprendre alemany? Cercar acadèmia d’alemany moltes vegades es complica i, com en tot el que envolta al tema idiomàtic, requereix confiança en l’acadèmia en la qual es vol estudiar. Merit School posa a la teva disposició el seu mètode de formació en alemany que comença amb una prova de nivell que consisteix en un test a partir del qual podem indicar-te quin cicle d’estudis millor s’adapta a les teves necessitats per aconseguir el teu objectiu lingüístic.

A Merit School considerem que adaptar-se a les necessitats de l’alumne és fonamental per aprendre alemany. Per aquest motiu, els nostres cursos s’ajusten a diferents formats que hem dissenyat perquè cada alumne se senti còmode amb les seves classes i, d’aquesta manera, siguin efectives. Cada curs té les seves pròpies característiques, en funció de quin sigui el teu objectiu optaràs per un o per un altre. Entre ells podem trobar: els cursos d’alemany convencionals, les classes particulars, conversa en alemany, els cursos intensius, el curs bàsic o d’iniciació en alemany, són algunes de les opcions que tenim preparades per a tu.

Les nostres classes d’alemany s’imparteixen per professors nadius i en grups reduïts de 8 a 15 alumnes, tot i que també hi ha la possibilitat de formar grups més reduïts per completar els cursos que siguin necessaris. Perquè aprendre alemany et resulti més fàcil, utilitzem el mètode Merit que consisteix a cobrir de forma amena quatre àrees específiques del llenguatge: lectura, escriptura, comprensió auditiva i expressió oral, per proporcionar una base sòlida pel que fa a la gramàtica i el vocabulari. A més, duem a terme un sistema d’avaluació contínua que ens permet saber com està avançant l’alumne. Es realitzarà un examen a meitat del curs i un altre al final, on els estudiants han de defensar les seves habilitats en cinc àrees: expressió oral, expressió escrita, comprensió oral, comprensió escrita, gramàtica i vocabulari.

Els alumnes que necessiten un títol oficial en alemany, tenen la possibilitat d’inscriure’s als exàmens del Goethe Institut, a més de solucionar la resta de tràmits des de les nostres instal·lacions. Aquests títols oficials compten amb reconeixement internacional i són una garantia dins de l’entorn laboral.

Auf Wiedersehen!

T’esperem a Merit School.