A Merit School hem començat el dia amb una bona notícia: Fem 38 anys! Estar a prop dels 40 aquesta vegada no és tan greu, si les nostres parets parlessin… explicarien la història de la nostra acadèmia, que després de 38 anys segueix millor que mai.

Avui fa 38 anys que vàrem impartir la nostra primera classe d’anglès a Barcelona, va ser al centre ubicat al Passeig Maragall 161. El que els dos grups d’alumnes del col·legi Nostra Senyora de Meritxell que varen iniciar les seves classes d’anglès no sabien és que varen iniciar la història de Merit School. El nom de l’escola també l’hi devem a ells: Merit School, de Meritxell!

Un feliç començament per a la nostra escola d’idiomes que des de 1978, s’ha anat expandint poc a poc per arribar a tots els alumnes que vulguin aprendre idiomes. Merit School disposa actualment de 9 centres d’idiomes distribuïts per Barcelona, ​​Badalona, ​​Terrassa, Sant Cugat, Manresa i Castelldefels, perquè els nostres estudiants aconsegueixin tot el que es proposin. No només som una acadèmia d’anglès, som un centre especialitzat d’idiomes, on els alumnes tenen la possibilitat d’aprendre o millorar tant en anglès, com en francès, alemany, xinès o qualsevol dels nostres idiomes.

Els nostres alumnes són el motiu principal per continuar creixent. Dediquem tots els nostres esforços en oferir serveis compromesos amb l’ensenyament, per això, des de l’any 2000 col·laborem amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) per oferir el Pla de Llengües de la UPC a tots els estudiants de la UPC i membres del PDI i PAS.

Estem orgullosos del nostre recorregut i de poder garantir un ensenyament de qualitat superior als nostres alumnes, escoltant les seves necessitats i encarregant-nos de que els seus objectius es compleixin. Per això, des de l’any 2004, som centre autoritzat per Cambridge English Language Assessment, perquè els nostres alumnes puguin adquirir una titulació de Cambridge sense preocupacions, perquè tots els tràmits els portem a terme des de les oficines de Merit School.

Per això i molt més, avui és un dia especial! Portem 38 anys complint somnis, 38 anys que es diuen aviat, perquè el que els fa especials sou vosaltres, els nostres alumnes! Gràcies per ser-hi, per regalar-nos les vostres ganes d’aprendre, les vostres millores, la vostra motivació… és el que ens fa seguir amb la il·lusió de fer classe.