Tots sabem la importància que tenen els exàmens de Cambridge, ja que compten amb un gran reconeixement internacional i aporten valor als currículums d’aquelles persones que gràcies a una d’aquestes titulacions, té un treball en el que és capaç de comunicar-se de forma internacional.

És més, des de la instauració del Pla de Bolonya, durant el 2009-2010, en la majoria d’universitats es va fer obligatori obtenir un nivell d’anglès que correspongués al nivell First dels exàmens de Cambridge, el nivell B2 (2) segons el que estableix el Marc Europeu Comú de Referència, pel que fa a la classificació dels nivells d’idiomes.

A Merit School disposem de cursos d’anglès a Barcelona que responen a les necessitats de cada alumne, entre ells disposem de cursos convencionals, que al llarg de l’any donen suport els coneixements de l’alumne de forma gradual, els cursos intensius d’anglès, que consisteixen en que l’alumne sigui capaç d’adquirir un nivell més d’anglès en tan sols quatre mesos, classes d’anglès particulars, els cursos subvencionats, que preparen a joves i a treballadors per fer un ús de l’anglès més professional sense cap cost, els cursos intensius d’estiu, cursos de preparació dels exàmens de Cambridge…

El nostre objectiu és que els alumnes que estudiïn a la nostra acadèmia rebin la millor formació. Per això totes les nostres classes d’anglès s’imparteixen a través de professors nadius, que basen el seu programa d’estudis en les necessitats idiomàtiques de cada alumne. Lles classes són dinàmiques i ajuden a que l’alumne millori les seves habilitats escrites i la seva comunicació a través del llenguatge parlat.

Si vols obtenir la teva titulació de Cambridge però no trobes el moment, amb els nostres cursos aprendràs i refrescaràs coneixements per estar a punt en les properes convocatòries del First, l’Advanced o el Proficiency. Les dates són les següents:

FCE

  • 14 de maig
  • 21 de maig
  • 4 de juny

CAE

  • 16 d’abril
  • 7 de maig
  • 21 de maig
  • 28 de maig
  • 4 de juny

CPE

  • 7 de maig
  • 9 de juny

Recorda que tot i que encara quedin alguns mesos per a les dates dels exàmens, els terminis d’inscripció acaben entre aquest mes i el vinent, per tant, els alumnes que creguin que tenen tot el temps del món… Què es posin les piles! Ja que qui no s’inscrigui per a aquestes convocatòries, haurà d’esperar a les properes per examinar-se.

Molta sort en els vostres exàmens!