Els cursos d’anglès per a nens es basen en un ensenyament addicional al que aprenen a l’escola, perquè mai està de més, ensenyar-los als més petits una llengua universal que els obrirà moltes portes en un futur cada vegada més proper.

La facilitat per viatjar i el flux comunicatiu que els nous mitjans tecnològics ens proporciona és el que ens ha obligat a adquirir habilitats lingüístiques que ens permetin comunicar-nos amb persones d’altres països, especialment, en anglès, l’idioma clau per a la comunicació a l’estranger.

Per això és un gran avantatge que els nostres fills aprenguin aquesta llengua anglosaxona. I el moment, estimats pares, és ara.

Sabies que la capacitat d’assimilació d’una llengua és inversament proporcional a l’edat d’un ésser humà?

És a dir: quan més petit és un nen, més fàcil és que aprengui anglès. Per això, a Merit School hem preparat cursos d’anglès a Barcelona, Badalona i Sant Cugat, a les escoles d’anglès de: Centre Maragall – Centre Sants – Centre Badalona – Centre Sant Cugat, perquè els nens a través de classes i activitats preparades de manera especial aconsegueixin de forma amena un aprenentatge ràpid i eficaç.

El que ens distingeix de la resta d’instituts i acadèmies d’anglès per a nens, és el nostre pla d’estudis, que es basa en la construcció d’un temari d’activitats adaptades per a nens de primària i amb una gran varietat de material atractiu i estimulant.

Si volem una assimilació real, els nens han d’interactuar entre sí en anglès per poder arribar a comunicar-se a través d’activitats que relacionen la llengua anglesa amb l’art, la música i l’escriptura creativa, entre altres coses.

Les classes particulars d’anglès per a nens també poden ser de gran ajuda, ja que s’estableix una comunicació directa entre professor i l’alumne, impedint, així, la distracció del nen. Això s’aprecia clarament en els resultats ja que, de forma trimestral, el professor realitza una avaluació de l’alumne que permet als pares veure l’evolució que ha tingut al llarg de l’aprenentatge.

Tots sabem que la competència en el món laboral és ferotge. Cada vegada més aviat, els nens adquireixen l’idioma estranger de forma bilingüe. Per això l’anglès ha deixat de ser un avantatge competitiu que ens diferenciava de la resta, per esdevenir una necessitat que hem de tenir encara que vulguem ser dependents.

No importa el nivell que tingui el seu fill. Els nostres cursos abasten des d’anglès per a nens de primària com anglès per a joves adolescents; A Merit School ens preocupem de desenvolupar un pla d’estudis adaptat meticulosament a l’alumne.

Descobreix com pots donar-li al teu fill les oportunitats que es mereix. Troba el curs d’anglès que més s’adapti a vosaltres!