El nivell A1 i nivell A2 són els dos primers dels nou nivells d’anglès que estableix el Marc Comú Europeu de Referència, aquests nivells corresponen a el nivell de principiant o beginner – A1 i elementary – A2 i per assolir-los es necessita tenir unes nocions bàsiques d’anglès.

Quins coneixements necessitem per ser beginner?

Els alumnes que posseeixen aquest nivell són aquells capaços d’entendre i utilitzar expressions i frases senzilles, fent un ús bàsic del vocabulari i gramàtica de la llengua anglesa. A més saben interactuar amb persones angloparlants que parlin a poc a poc i clar, donar indicacions quotidianes en anglès i escriure notes curtes i senzilles.

A qui va dirigit?

La preparació del nivell A1 o nivell A2 d’anglès a través del curs d’anglès a Barcelona, ​​Badalona i Sant Cugat és per a estudiants que pràcticament no tenen coneixement de la llengua, és a dir, mai l’han estudiat de forma acadèmica o simplement tenen unes nocions molt bàsiques en el coneixement de la llengua anglesa. Cursant el nivell A2, t’estaràs preparant per l’examen KET.

Per certificar el teu nivell d’anglès a nivell internacional, cal obtenir una titulació oficial, en aquest cas a través de l’examen de Cambridge Key English Test (KET). Aquest examen és el primer dels nivells dels exàmens de Cambridge i equival al nivell A2 d’anglès, segons el que estableix el MCER. El títol KET ens permet garantir que les nostres competències lingüístiques en l’ús de l’anglès, són de nivell bàsic.

Els requisits necessaris que es requereixen per tenir un nivell A2 d’anglès, corresponen a cadascuna de les quatre parts de què consta l’examen KET:

La primera part de l’examen, consta d’un “Reading and Writing”, en la qual l’alumne ha de ser capaç d’entendre i escriure missatges curts. La segona part o “Listening” es basa en l’execució d’exercicis basats en l’àudio. La tercera part és un exercici de “Speaking” en què els alumnes s’examinen en parella.

Tots els alumnes reben un diploma amb el seu resultat justificat segons el nombre d’exercicis que ha superat a l’examen, i en el cas de no haver obtingut la suficient qualificació per obtenir el títol del nivell A2, es certificarà a l’alumne amb el diploma del nivell A1 .

Si ets principiant, i no saps quin és el teu nivell d’anglès, pots fer la nostra prova de nivell en qualsevol dels nostres centres de Merit School, és gratuïta i sense compromís.

Supera’t dia a dia amb els nostres cursos d’anglès i aconsegueix els teus objectius.