Aprendre italià, avui en dia garanteix conèixer un idioma parlat per més de 70 milions de persones. Amb només 50 a la mateixa Itàlia, se sap que, almenys, en altres 10 països com Suïssa i San Marino es parla oficialment aquesta llengua romanç. I és que molts altres països del món compten amb una àmplia col·lectivitat italiana, com és el cas d’Argentina, Alemanya o els Estats Units.

Una de les grans avantatges d’aprendre italià és que, si ets parlant d’una altra  llengua romànica (com són el castellà, català o francès, entre d’altres) aprendre italià pot ser una tasca fàcil, ja que gràcies a les seves similituds, ens permet gaudir d’un vocabulari semblant al compartir les mateixes arrels llatines.

Per a tots els europeus, estudiar Italià té un gran nombre de beneficis per la seva ubicació geogràfica. Les possibilitats de viatjar a Itàlia són elevades ja que és un país que ofereix moltes qualitats; des de l’art que es respira pels carrers fins a una gastronomia que ha estat premiada durant segles gràcies al seu exclusiu producte nacional. A Itàlia tot és art.

No oblidem que l’Italià, és un dels idiomes oficials de la Unió Europea, i per això és una llengua fàcilment reconeguda dins del nostre continent, ja que estiguis on estiguis, utilitzant un italià bàsic, sabràs comunicar-te en aquells punts d’Europa i del món sencer que hagin tingut relació en algun moment històric amb la seva llengua o la seva cultura.

A Merit School oferim cursos d’italià a diferents formats, perquè igual que amb la resta d’idiomes que s’imparteixen a la nostra escola, ens agrada adaptar-nos a les necessitats de l’alumne perquè així al tenir més facilitats, l’aprenentatge de l’idioma és més eficaç.

Les nostres classes d’italià garanteixen resultats! Amb els nostres professors nadius aprendràs italià a través de sessions d’expressió oral i escrita. La qual cosa permet posar en pràctica tot l’après i progressar d’una forma ràpida i senzilla.

Si vols iniciar-te en l’italià no t’ho pensis més amb el nostre curs intensiu d’iniciació d’idiomes podràs començar a parlar italià ràpidament només necessites venir a conèixer-nos i matricular-te a qualsevol dels nostres centres de Merit School.

Posa’t en contacte amb nosaltres i diverteix-te aprenent italià!