El First Certificate és el títol oficial més demandat en l’àmbit professional, per això moltes vegades és un requeriment indispensable per a moltes institucions que necessiten assegurar que els seus professionals són capaços de garantir una projecció internacional dels objectius de l’organització a través de les seves habilitats lingüístiques.

Des d’ara, és possible certificar el teu anglès a les convocatòries d’accés a l’Administració pública mitjançant el First. El coneixement d’anglès, a través d’aquest títol oficial, ja és vàlid per sumar punts a les convocatòries d’accés en els processos de selecció administratius.

Anteriorment, només els certificats expedits per l’Escola Oficial d’Idiomes eren vàlids per a aquest tipus de tràmits de selecció de personal, però per fi, els títols oficials de Cambridge com el First Certificate, també es valoraran a l’hora d’acreditar el nivell d’anglès dels candidats.

El First Certificate in English, igual que la resta de titulacions de Cambridge, és un títol oficial regulat pel Marc Europeu Comú de Referència, el qual correspon al tercer nivell d’estudi de la llengua, que segons el que estableix l’Associació Europea d’Examinadors de Llengües, la seva equivalència és un B-2, és a dir, un nivell d’anglès intermedi – avançat.

L’Administració pública, després de comprendre les especificacions tècniques referents al Marc Europeu Comú de Referència, ha reconegut la competència que implica pel que fa al coneixement de l’idioma, un títol oficial com el First valorat per la institució administrativa amb un total de dos punts en el seu convocatòria per als processos de convocatòria per a la selecció de personal.

El “First Certificate in English” està reconegut per més de 15.000 Universitats, institucions i governs, tant a nivell nacional com internacional. Aquesta acreditació oficial també suposa, com en aquest cas, una porta d’entrada per a moltes oportunitats tant a nivell personal com professional.

A Merit School t’animem a aconseguir el teu certificat, ja sigui per accedir a una educació de nivell superior o per millorar les teves oportunitats laborals, gràcies a l’ampli reconeixement que suposa aprovar els Exàmens de Cambridge – Cambridge English Examinations en àmbits professionals.

T’oferim la millor formació i una fàcil gestió de tot el necessari per aconseguir el títol, ja que des de l’any 2004, som un centre autoritzat per Cambridge English Language Assessment, per preparar i examinar als nostres alumnes.

No et tanquis portes al teu futur Aconsegueix els teus objectius!