Per fi! Ja està disponible el nostre test de nivell d’anglès en versió online: descobreix quin nivell d’anglès tens on tu vulguis. Simplement agafa el dispositiu més proper, ja sigui un ordinador, tablet o smartphone, tecleja meritschool.com i comença la teva prova de nivell online.

La nostra prova de nivell d’anglès online t’indicarà, de forma molt precisa, el teu nivell d’anglès sense trampa (tret que tu en facis…) i t’especificarà en quin nivell d’anglès, segons el que estableix el Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües, et trobes.

Saber en quin nivell d’anglès et trobes, et resultarà molt útil. A més de tenir una orientació dels coneixements que necessites per millorar, podràs saber quin tipus de cursos o classes són les més indicades per a tu i així poder enfocar els teus esforços per obtenir els resultats més eficaços.

La prova de nivell en línia no és bufar i fer ampolles. Consta de tres tipus d’exercicis dividits en blocs:

En primer lloc, trobaràs preguntes tipus test on hauràs d’omplir l’espai buit d’una frase en anglès amb una de les respostes que apareixen a continuació.

També trobaràs preguntes, que a diferència de les anteriors, hauràs de teclejar tu mateix la resposta segons el teu criteri.

El tercer tipus de preguntes són auditives, el que coneixem com a listening. On hauràs de reproduir l’àudio que se t’indica a cada pregunta i a continuació respondre amb una de les respostes que apareixen just a sota. Avís: comprova que funcionen bé els teus altaveus o auriculars, l’àudio només pot reproduir-se dues vegades!

Un cop finalitzat el test, obtindràs el teu resultat a l’instant. Sense condicions ni compromisos i a més és totalment gratuïta.

A Merit School tenim el compromís d’oferir els millors serveis als nostres alumnes o futurs alumnes. Per això estem en contacte permanent amb tot el que necessiti o estigui a la recerca d’informació sobre idiomes, ja que no només som una acadèmia d’anglès. A la nostra escola també podràs aprendre: francès, italià, alemany, xinès i molt més.

Informa’t de tots els nostres serveis, la prova de nivell és només un 1% de tot el que aprendràs a Merit School, però és un bon començament si el teu objectiu és aprendre idiomes.

Prepara’t i comença.

Molta sort!

Iniciar la prova