Cada vegada hi ha més demanda pel que fa al coneixement de l’alemany, sobretot a Europa. Alemanya és un país especialment rellevant pel que fa a la seva economia i infraestructures, a més, té un dels mercats de treball més grans i és líder mundial en ciència, investigació i tecnologia.

L’alemany és una llengua que no es parla només a Alemanya, sinó que també s’utilitza a Bèlgica, Suïssa, Àustria, Luxemburg i Liechtenstein, països que gaudeixen d’un gran interès històric i unes relacions laborals i comercials que destaquen per la seva importància tecnològica i econòmica.

Estudiar alemany a una gran ciutat alemanya té molts avantatges, com pot ser tenir accés a molts espais culturals, zones d’oci i altres activitats que faran que et desenvolupis amb més facilitat.

A continuació, et detallem alguns dels avantatges d’estudiar alemany a Munic:

Munic és la capital i la ciutat més important de l’estat de Baviera. Té una de les Universitats més importants del país, la LMU que, juntament amb la Universitat Tècnica (TUM), gaudeixen de gran prestigi a nivell mundial. Estudiar alemany a Munic i accedir a preparar-te a aquestes universitats t’obrirà moltes portes i tindràs més oportunitats laborals.

Estudiar alemany a Munic o a ciutats alemanyes com Hamburg o Berlín de forma intensiva farà que les teves converses siguin més dinàmiques. La immersió lingüística i la relació amb persones que tenen aquest idioma com la seva primera llengua, et facilitarà un aprenentatge més extens, proporcionant destresa i naturalitat a l’hora de parlar en qualsevol situació.

La ciutat compta amb un important patrimoni arquitectònic, teatres i un gran nombre de museus que faran que la teva estada sigui més entretinguda i cultural.

Al llarg de tot l’any se celebren activitats i festes on es respira l’ambient i la cultura bavaresa com: la festa de la cervesa entre febrer i març, la festa de la primavera, el festival universitari entre maig i juny, el festival del còmic, el famós Oktoberfest amb visitants de tot el món, sense oblidar-nos del gran festival d’Òpera (Opernfestspiele) i la mostra del Cinema (Filmfest).

Aquests són alguns dels avantatges que tindràs al teu abast si estudies alemany a Munic, si t’agraden els reptes… Alemanya t’està esperant!