La gestió econòmica o financera internacional està cada vegada més a l’ordre del dia. Les empreses internacionals més importants a més de tenir la seu central al seu país d’origen o en les seves oficines centrals, tenen representació en molts altres estats, on generalment l’ús de l’anglès és fonamental. Tant per la universalitat de l’idioma o per que sigui el segon idioma més parlat del món, just per darrere del xinès, dominar l’anglès és una prioritat.

No dominar l’anglès a nivell empresarial suposa, en molts casos, no tenir oportunitats d’accedir a una multinacional, ja que l’anglès aplicat al treball és obligatori.

Cada vegada és més freqüent, fins i tot en empreses internacionals on habitualment es parlava en espanyol, que ara exigeixin saber anglès, independentment de la posició laboral del treballador en l’empresa. En molts casos si, passat un termini establert per la direcció, l’empleat no arriba a un nivell d’anglès determinat, poden succeir dues coses: en primer lloc, que el treballador no tingui la possibilitat d’ascendir dins de l’empresa o en els pitjors casos, que sigui prescindible en el seu lloc de treball.

A Merit School hem donat amb la solució a aquest problema. Amb els nostres cursos subvencionats d’idiomes, t’ensenyarem el necessari perquè puguis utilitzar la llengua anglesa com a eina en el teu lloc de treball. El nostre objectiu és ajudar als nostres alumnes recolzant-los en totes les seves necessitats.

Els cursos subvencionats per a treballadors són programes de formació finançats i promoguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya que impulsa accions per a l’aprenentatge de forma transversal i ajustat a les necessitats dels treballadors, amb l’objectiu de complir l’objectiu laboral dels treballadors i el seu desenvolupament personal.

El nostre curs subvencionat per a treballadors específic per a la Gestió econòmica-financera en llengua estrangera està dirigit a tots els treballadors que per falta de recursos o especialització, necessiten aprendre les bases idiomàtiques corresponents al seu lloc de treball i es basen en un pla d’estudi dinàmic i molt enfocat a la temàtica professional de cada sector professional.

Si l’anglès se’t resisteix més del compte en el teu lloc de treball, informa’t del nostre curs d’anglès subvencionat, gràcies al qual, aprendràs amb professors nadius les bases essencials per arribar al nivell d’anglès que necessites. Demana informació a qualsevol dels nostres centres d’idiomes i recorda, les places són limitades.