Et costa comunicar-te amb els teus clients? Si un dels teus problemes és no poder oferir un bon servei d’atenció al client a costa del teu nivell d’anglès, et presentem el nostre curs d’anglès per a l’atenció al client o English for Curstomer Service, on aprendràs d’una manera dinàmica a formar part de l’experiència de compra dels teus clients de la millor manera.

La forma de comunicació en els punts de venda cada vegada està més enfocada a la satisfacció personal dels clients per d’aquesta manera fidelitzar-los, però com podem fidelitzar si no hi ha una comunicació clara?

Un bon servei d’atenció al client és una de les parts més importants a l’hora de fer créixer el teu negoci, una de les variables més valorades pels clients a l’hora de triar un comerç, a més d’en molts casos la raó principal perquè quedin satisfets i una diferenciació que aporta qualitat al teu negoci i fa que es diferenciï de la competència.

Una de les principals causes de la pèrdua de clients, en la majoria dels casos, està relacionada amb una mala qualitat del servei d’atenció al client, ja que els clients cada vegada tenen les expectatives més altes en l’experiència de compra i, fins i tot, prefereixen pagar un preu més alt a canvi de rebre un bon servei de venda.

Per això és el nostre curs d’atenció al client en anglès està enfocat a millorar la relació amb els clients, especialment en aquells coneixements, habilitats i actituds necessàries per relacionar-te amb els clients utilitzant un llenguatge professional i un ús de l’anglès adaptat al tipus de situació que es desenvolupi.

El programa d’estudis també inclou casos pràctics i activitats en què milloraràs la teva soltesa a l’hora de millorar les àrees específiques necessàries fent un ús del llenguatge adaptat a l’atenció al client, com és la gramàtica, el vocabulari i les expressions més recurrents en anglès. Els cursos estan impartits per professors nadius que expliquen una experiència constatada dins el sector.

A més si ets treballador en actiu o autònom, tens l’oportunitat de realitzar el curs de manera subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Informa’t dels avantatges que ofereixen tots els nostres cursos subvencionats en els centres de Merit School. Encara tens dubtes? Posa’t en contacte amb nosaltres, les places són limitades.