Alguna vegada t’has plantejat estudiar francès?

Després de llegir les nostres 5 raons per aprendre francès, el més segur és que vulguis començar a estudiar francès des de ja.

1.    Es parla a tot el món.

El francès és un dels pocs idiomes que es parla al voltant dels cinc continents, a més de ser parlat per més de 200 milions de persones segons l’Ambaixada Francesa a Espanya, està considerat el novè idioma més parlat del món i un dels més parlats a la Unió Europea, juntament amb l’anglès i l’alemany.

És un dels idiomes més valorats pel que fa a les relacions internacionals, ja que s’utilitza en 68 Estats i Governs i és el que més s’aprèn a l’estranger després de l’anglès.

2.    Avantatges laborals.

Saber francès és un avantatge diferenciador important en qualsevol procés de selecció del nostre país, ja que és una llengua que està molt present en l’entorn socioeconòmic europeu, especialment en el sector del turisme, la tecnologia industrial i la química.

També és una eina que potència trobar feina fora del nostre país, ja que facilita l’accés a mercats en creixement com Canadà, Bèlgica o Suïssa, a més de la seva potent presència al continent africà, on és llengua oficial a molts estats.

3.    Et resultarà fàcil.

Com que és una llengua romànica, igual que el castellà o el català, presenta un gran nombre de similituds lingüístiques, el que ens permet aprendre francès fàcilment i fins i tot ens motivarà a l’estudi d’altres llengües de les mateixes característiques com l’italià o el portuguès.

4.    Cultura.

El francès és la llengua de la cultura, està present en nombroses expressions artístiques, com la moda, la música, el cinema, la literatura, l’arquitectura, la cuina… Qui no és fan d’algun artista francès de qualsevol època? La particular visió de l’art a França, converteix fins el seu idioma en un llenguatge universal i en un punt de referència artístic.

5.    Viure o visitar França.

Saber francès forma part de la immersió cultural i social que suposa conèixer França, tant si estàs de pas, com si tens la intenció de quedar-te, fer de forma presencial un curs de francès previ viatjar et facilitarà de forma instantània el teu pas per territori francès, ja que és el país més visitat del món i per tant entendre la seva llengua t’ofereix un altre tipus de visió del país més propera a la seva realitat. Si no pots vindre a cap dels nostres centres, també pots realitzar els nostres cursos de francès online.