Fa poc vàrem complir 38 anys des de la primera vegada que vàrem impartir una classe d’anglès a Barcelona, un plaer que fa que complir gairebé 4 dècades no sigui un drama, encara que res d’això hagués estat possible sense la nostra primera escola d’idiomes a Barcelona, Maragall, on grups d’alumnes del col·legi nostra Senyora de Meritxell, als quals els devem el nom de l’acadèmia (Meritxell: Merit), van començar a anar a classes d’anglès.

L’escola de Maragall, per qui no la conegui, es troba situada al costat de la plaça Maragall, accessible des de les parades de metro de Congrés (L5) i Maragall (L4 i L5) i des dels seus inicis té el plaer de formar en idiomes als veïns de Congrés i Indians, Guinardó, Navas, la Sagrera i Sant Andreu, a més de tots els alumnes escolars.

L’escola ocupa la segona i tercera planta de l’edifici del carrer campo florido on ens trobem. Malgrat el temps que ha passat des que vàrem obrir l’any 1978, ens hem anat renovant per seguir oferint el millor servei en l’ensenyament d’idiomes en unes instal·lacions modernes i funcionals, perquè els alumnes de la nostra acadèmia, a més de rebre formació en idiomes, estiguin en un entorn que afavoreixi l’aprenentatge.

Les aules són àmplies i estan equipades amb un sistema informàtic, perquè a més de rebre aprenentatge a través dels nostres professors nadius, es pugui accedir a cançons, clips o noticies online. L’escola també disposa de servei de Biblioteca, essencial per complementar els estudis en idiomes i per descomptat, màquina de vending per descansar entre classe i classe.

El centre d’idiomes de Maragall, com la resta de centres de Merit School, ofereix cursos d’idiomes per a totes les edats, des de classes extraescolars per a nens, idiomes per a joves, cursos d’idiomes per a universitaris fins a cursos especialitzats per a adults.

Els cursos no només es poden escollir en funció de l’edat dels alumnes, sinó que s’adapten a les seves necessitats, per això tenim disponibles: classes particulars, cursos subvencionats tant per a joves, mitjançant el programa de Garantia Juvenil com per a treballadors, tots dos finançats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, cursos intensius, cursos de preparació dels exàmens de Cambridge…

L’únic que necessites per començar a estudiar idiomes és venir a la nostra acadèmia de Maragall i fer la nostra prova de nivell: és gratuïta!