El nivell B2 d’anglès és el cinquè (B2.1) i el sisè (B2.2) nivell de coneixement segons el Marc Europeu Comú de referència (MECR), que estableix 9 nivells d’anglès compresos des del beginner (nivell A1) fins al proficiency (C2), anomenats Upper-Intermediate al B2.1 i First Certificate a l’B2.2.

Aquest nivell marca un punt d’inflexió, ja que el nivell B2 és equivalent a la titulació First Certificate in English (FCE) de Cambridge English o al examen CLUC (Certificat de llengües de les Universitats de Catalunya) del nivell B2.

Què aprendre per obtenir el títol B2?

  • Ser capaç d’entendre la majoria del llenguatge parlat en contextos rutinaris de manera implícita o explícita.
  • Mantenir converses de temes coneguts i reconèixer-hi fets socioculturals.
  • Seguir converses, discussions o reunions de forma activa, comprenent la majoria dels detalls i matisos, entre altres habilitats que pots adquirir amb els nostres cursos d’anglès.

Com aconseguir-ho?

A Merit School comptem amb un ampli programa d’estudis a l’hora de planejar els cursos de preparació dels exàmens de Cambridge, per això el nostre programa per arribar al First Certificate, inclou un aprenentatge que abasta totes les àrees necessàries per adquirir els coneixements necessaris de la llengua en cadascuna de les seves àrees: Reading and Use of English, Writing, Listening i Speaking.

Cadascuna d’aquestes àrees es reflecteixen en el nostre programa a través dels seus diferents seccions com: Funcions comunicatives, vocabulari o gramàtica, en què l’alumne aprèn a defensar-se amb soltesa en examen de Cambridge corresponent.

El nivell B2 té una importància afegida, a més de ser un nivell d’anglès intermedi, és el mínim exigit en estudis de formació superiors o a l’hora de buscar feina en institucions internacionals, és més, a més d’exigir algun tipus de certificació de nivell d’anglès , freqüentment realitzen les seves pròpies proves de nivell per assegurar que el candidat posseeix almenys un nivell B2.

Amb el nivell B2 d’anglès, aconseguiràs la diferenciació necessària per a les oportunitats que se’t presentin a nivell internacional. Informa’t dels nostres cursos d’anglès. Prepara’t per triomfar!