Arriba una de les nostres festes preferides de l’any, un dia en què l’amor per la lectura i les llegendes s’uneixen a través de roses vermelles i llibres. Avui és Sant Jordi!

A qui no li alegra el dia una bonica història? Tots coneixem la valentia de Sant Jordi. com explica la llegenda. la que ens recorda valors que no hem d’oblidar com són la valentia i l’amor.

No oblidem que a més de ser un dia dedicat a la màgia de les llegendes, també és un dia de reconeixement al món de les lletres. Què seria de nosaltres sense llibres?

Llegir activa la imaginació, ens transporta a llocs que no coneixem i ens presenta personatges que només existeixen a través de les pàgines d’un llibre. Llegir també alimenta els nostres coneixements, et fa explorar, indagar i aprendre. Ens fa créixer com a persones.

A Merit School apostem per l’ensenyament a través de la lectura, ens sembla essencial que els nostres alumnes no deixin de somiar. Per això, en un dia com avui, no hem volgut perdre l’oportunitat de recomanar llibres en funció del teu nivell d’anglès.

Si tu també ets dels que llegeixen per plaer, descobreix o redescobreix els llibres que et recomanem a continuació i gaudeix aprenent:

Animal Farm” de George Orwell, recomanat especialment per als que tenen un nivell d’anglès intermedi.

Endinsa’t en la història d’una peculiar granja a través d’aquesta faula de caràcter al·legòric, en què els seus protagonistes són partícips tant de la sensació de llibertat, com del dany que causa l’excés de poder.

Per a aquells que tinguin un nivell avançat d’anglès, la nostra recomanació és “Gone with the wind” de Margaret Mitchell.

Mocador en mà, deixa’t portar per una gran història d’amor, protagonitzada per joves enamorats i sentiments contradictoris, els quals, es veuran frustrats per la guerra de Secessió als Estats Units en 1861.

A més d’aquestes lectures, a Merit School utilitzem mètodes dinàmics, perquè els nostres estudiants no només aprenguin conceptes, si no que contextualitzin l’idioma que estan aprenent en tot tipus de formats, estils i situacions.

Aquest Sant Jordi, aposta per la lectura, regala i deixa’t regalar en idiomes, és el millor moment de descobrir les obres originals dels teus autors preferits i compartir amb els que més vols els llibres que t’han marcat o que et llegiries sense parar, aquesta vegada amb una diferència, ganes d’aprendre.

Feliç dia de Sant Jordi!