El turisme és cada vegada més gran i, gràcies a la tecnologia, els turistes són capaços d’arribar a tots els racons de les ciutats gairebé sense esforços. Qui no ha buscat “llocs no turístics a Roma” o “restaurants autòctons a Alemanya” o del país on s’estigui visitant? Per això, ara més que mai, les persones encarregades dels comerços, han d’estar preparats.

Com tots sabem, l’anglès en el turisme com a idioma de comunicació és cada vegada més important, pel que saber anglès suposa un gran avantatge a l’hora de comunicar-se amb persones d’altres llengües. Per tant ser coneixedor únicament de la teva llengua materna, generalment, no et salvarà de situacions en què hagis de fer-te entendre en un altre idioma.

Els responsables dels negocis cada vegada són més conscients de la importància de l’anglès en el turisme per millorar l’atenció als clients a l’hora de potenciar les vendes, per la qual cosa, cal millorar la teva comunicació verbal en anglès a l’hora d’establir una comunicació amb els turistes. No només garanteix una millor entesa entre el client – comerç, sinó que aconseguiràs que els teus clients se sentin més còmodes davant la situació i, per tant, multipliquis les possibilitats que tenen de tornar o que ho recomanin a amics i coneguts. Existeix una millor publicitat per al teu negoci?

Merit School t’ho posa fàcil perquè milloris el teu negoci, amb els nostres cursos per a turisme subvencionat. A més d’aprendre tot el necessari per interactuar en situacions en les que has d’atendre als teus clients en anglès, només hi ha facilitats: el curs és subvencionat, és a dir, està finançat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, que té el objectiu de promoure un ensenyament transversal per als treballadors en l’àmbit professional.

El curs que et proposem consisteix a fer que el teu nivell d’anglès es converteixi en una eina més a l’hora de comunicar-te amb clients de parla anglesa. Com ho fem possible? Durant el curs, invertiràs 30 hores a aprendre expressions recurrents del llenguatge aplicables al context indicat en atenció al client, igual que un vocabulari adaptat al mateix sector i una gramàtica funcional per desenvolupar-te sense cap problema.

Mai és tard per seguir aprenent, especialitza’t en anglès amb Merit School i fes que el teu negoci sigui un punt de referencia, també fora de les nostres fronteres! Si encara t’ho estàs pensant, posa’t en contacte amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte, això sí, les ‘places són limitades! I l’inici del curs és immediat.