És dilluns i estem de celebració, ja podem fer pública la notícia de la nostra nova obertura al barri de Sant Martí. A partir de demà, queda oberta la secretaria del nou centre, on ja pots fer la teva inscripció per al proper curs 2016-2017 amb la promoció de matrícula gratuïta.

A Merit School, el nostre objectiu és que els nostres alumnes aprenguin idiomes d’una manera dinàmica i efectiva, per això, ens esforcem cada dia a ser més accessibles per als nostres alumnes i per a totes les persones que necessitin aprendre idiomes. El proper setembre, obrim les portes del nostre centre a Sant Martí, perquè a més de ser més accessibles, oferir un millor servei als nostres estudiants, ampliant les seves possibilitats perquè la seva formació en idiomes sigui el més completa possible.

A Merit School comptem amb 10 centres distribuïts a Barcelona, ​​Badalona, ​​Terrassa, Sant Cugat, Manresa, Castelldefels i ara a Sant Martí. Cadascun dels centres, es troba en una posició estratègica i de fàcil accés adaptant-se perfectament a cada alumne i a cada localitat concreta.

Aprendre idiomes no vol dir estudiar anglès de forma convencional, a Merit School planifiquem el teu aprenentatge de manera personalitzada en funció de la teva disponibilitat, objectius a curt i llarg termini i la finalitat per a la qual necessites l’ús de l’idioma. Amb els nostres cursos aconseguiràs les teves metes, ja siguin personals o professionals, d’una manera efectiva i amb resultats garantitzats.

A l’escola d’idiomes de Sant Martí, a més de trobar unes instal·lacions destinades al confort dels alumnes a l’hora d’estudiar, trobaràs els cursos d’idiomes que solen estar disponibles en la resta de centres. Apunta’t als nostres cursos més sol·licitats com anglès per a nens i joves, o tots els cursos d’idiomes per a adults i universitaris en les seves diferents modalitats (anuals i quadrimestrals).

Ja no tens excusa! Si ets dels que posen la distància com a obstacle a l’hora d’aprendre idiomes, a Merit et donem una altra raó perquè facis desaparèixer aquesta excusa, cada dia creixem una mica més perquè els teus objectius en idiomes es compleixin.

Més informació sobre el nostre nou centre de Merit School a Sant Martí i com matricular-te: truca’ns, escriu des de la web o passa’t pel centre!