T’estàs preparant per al teu examen de Cambridge de juliol? Si vols fer-te una idea de com estàs avançant en el teu estudi, et recomanem que et presentis a les noves convocatòries del Mock Exam que es realitzen als centres de Merit School.

El Mock Exam és una prova similar a un examen real de Cambridge, per tant permet orientar als alumnes d’un determinat nivell sobre les possibilitats que tenen per superar la prova definitiva en la convocatòria de Cambridge oficial, en aquest cas les pròximes es realitzaran al juliol.

Com pots presentar-te al Mock Exam? Tant si ets alumne de Merit School com si no, pots presentar-te a l’examen! Si ets alumne de Merit tens la possibilitat de presentar-te de forma gratuïta abans de la convocatòria corresponent.

Si no ets alumne de Merit School i estàs interessat a realitzar la prova, la inscripció a la prova del Mock Exam té un cost de 10€. En aquest cas, si l’interessat a continuació decideix matricular-se a l’examen oficial de Cambridge per al qual ha realitzat el Mock Exam, se li descomptarien aquests 10€ de les taxes de l’examen.

Tant si tens pensat fer els exàmens de Cambridge a través de la nostra acadèmia com si et presentes per lliure, el Mock Exam és un pas previ molt recomanable, ja que a més de posar-te a prova amb els exercicis que apareixeran en el teu examen oficial, t’informa del teu grau de qualificació de cara a l’examen.

Per inscriure’t a les proves, l’únic que has de fer és posar-te en contacte amb la teva secretària de Merit, per telèfon o personalment fins a dos dies abans de realitzar la prova.

Les Dates del Mock, per a les convocatòries de Cambridge de Juliol 2016, estan disponibles per al KET, PET, FCE, CAE i CPE a finals de maig, informa’t dels centres en què estan disponibles, els dies i les hores concretes clicant aquí ().

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres de la manera que prefereixis, ja saps que estem disponibles també a través de les nostres xarxes socials perquè no et perdis cap novetat.