Els mesos d’estiu són per descansar, les vacances que tots anhelem durant la resta de l’any estan molt a prop, especialment si les vacances són de tres mesos com és el cas dels més petits de la casa, que per descomptat es mereixen gaudir després de tot el curs escolar, i fer altres activitats inspiradores que els omplin d’alegria i els recarreguin les piles per quan arribi setembre.

Que repassin el que han anat aprenen durant el curs escolar pot resultar una difícil proposta, ja que la majoria de les vegades, no es correspon amb la idea de diversió durant l’estiu de cap nen, però què passa si combinem les dues? A Merit School et presentem el nostre curs d’anglès d’estiu per a nens. Un curs alegre i captivador! Dissenyat específicament per a que els nens s’ho passin molt bé aprenent anglès.

L’anglès és una de les assignatures troncals de l’ensenyament a les escoles, per això, a més de la seva importància a nivell acadèmic, també és una eina molt útil per assegurar el futur dels teus fills, ja que cada vegada és més necessari el seu ús a nivell professional. Un estudi progressiu de la llengua, fa que els més petits es familiaritzin amb la llengua anglesa, si s’utilitzen mètodes d’estudis adaptats a cada edat i desenvolupament de l’alumne.

El mecanisme que utilitzem a Merit durant els cursos d’anglès d’estiu per a nens es basa en utilitzar una temàtica setmanal voltant de la qual, es desenvolupa un temari lingüístic i unes activitats pràctiques en què els nens interactuen de forma activa… Res a veure amb el típic llibre de text o programa d’estudis basat en la gramàtica. Diversió + aprenentatge assegurat!

El vocabulari i les estructures gramaticals se centren en temes que motiven interès en els nostres alumnes més petits que s’inclouen a les activitats didàctiques, per a les quals els proporcionem les eines lingüístiques que necessiten per participar en tots els exercicis. En les activitats, s’utilitzen formes innovadores per cridar l’atenció dels nens, música, art, teatre, escriptura creativa o recursos audiovisuals, a més del treball en equip, atenent així als diferents estils d’aprenentatge i preferències.

El curs d’anglès d’estiu per a nens està disponible en els centres de Merit School de Barcelona Maragall i Sants), Badalona i Sant Cugat. Consulta més informació al nostre web, per telèfon, xarxes socials o vine a conèixer-nos.

Els sorprendràs aquest estiu. Què no s’ho perdin!