Millorar el teu anglès a l’estiu és una forma efectiva d’aprofitar els dies durant l’època estival que, coincidint amb les vacances, ens permet aprofitar el temps per fer aquelles coses que durant la resta de l’any no podem. A més, és important concentrar els nostres esforços per a que allò que ens proposem ho fem d’una manera efectiva. Per això, des de Merit School hem preparat el curs d’anglès intensiu a l’estiu per a joves, perquè estudiar anglès sigui accessible per a tots sense tindre la necessitat de sortir del país.

Tindre un bon nivell d’anglès és fonamental, especialment per garantir el futur de tots els estudiants que el dia de demà cercaran sortides professionals i serà llavors quan necessitin totes les eines que estiguin al seu abast per desenvolupar-se tant a nivell professional com a nivell personal.

L’assignatura d’anglès a les escoles és l’encarregada de que els alumnes estiguin preparats per afrontar les possibles necessitats futures relacionades amb l’anglès, però en molts casos es queda incompleta i l’ensenyament és limitat per a estudiants que requereixen més hores de classe o que no s’adapten al nivell de l’assignatura, ja sigui perquè tenen un nivell més alt o més baix del que s’estableix a les classes.

El curs d’anglès intensiu a l’estiu per a joves està dissenyat per augmentar un nivell d’anglès dels alumnes a través d’una completa immersió en l’idioma, perquè d’aquesta manera, es tregui un major rendiment a l’estudi tant teòric com pràctic de la llengua anglesa. Durant les classes, es tracten les quatre àrees principals de l’idioma: lectura, escriptura, comprensió auditiva i expressió oral, perquè d’aquesta manera, els alumnes obtinguin una base sòlida en tots els aspectes lingüístics.

L’objectiu del curs és que els estudiants aprenguin partint de la seva motivació personal, que en funció del nivell que tinguin, els pot servir per presentar-se a algun examen de Cambridge o simplement per continuar els seus estudis en anglès amb més facilitat. Si aquest estiu estàs a Barcelona, no ho dubtis! El curs s’imparteix a les acadèmies de Merit School de Barcelona (Maragall i Sants), Badalona i Sant Cugat.

Per matricular-te, l’únic que has de fer és presentar-te a la nostra prova de nivell gratuïta, la qual constarà de un test escrit i una petita prova oral per avaluar el teu nivell d’anglès i d’aquesta manera, podrem orientar-te cap als cursos que van més amb tu.

Aquest estiu t’esperem a Merit School. Vine a conèixer-nos!