Tenim bones notícies: hem signat un conveni de col·laboració amb el Goethe-Institut Barcelona per fer els exàmens oficials d’alemany a Merit School. Com sempre, apostem per oferir els màxims serveis de qualitat als nostres alumnes, és per això, que amb aquest conveni, volem oferir als alumnes dels cursos d’alemany de Merit School l’opció d’acreditar els seus coneixements amb una certificació de referència i qualitat.

Acreditar el teu nivell d’alemany a través de Goethe-Institut presenta una gran quantitat d’avantatges. Els certificats del Goethe-Institut són valorats i reconeguts internacionalment, milloren les teves oportunitats professionals i certifiquen les quatre competències lingüístiques. A més, estan reconeguts com a acreditació del coneixement d’alemany per a l’accés d’estudiants estrangers a centres d’educació superior i d’universitats d’Alemanya.

Els nivells d’alemany que contempla el exàmens oficials del Goethe-Institut estan marcats pel Marc Europeu Comú de Referència, que estableix 6 nivells diferents que van des de l’A1 al C2.

El nostre objectiu principal és preparar als nostres alumnes perquè siguin capaços de enfrontar-se a les quatre parts de què consten els exàmens: audició, lectura, escriptura i expressió oral, en què segons el nivell d’examen en què es trobi l’alumne, serà individual, en parella o en grup.

Les característiques dels diferents exàmens d’alemany del Goethe-Institut varien en funció de la complexitat del nivell en què ens trobem. Per exemple, la part escrita de cada examen, és més llarga quan els nivells d’alemany són més alts.

Ara els teus exàmens oficials d’alemany, més accessibles que mai, no et quedis amb dubtes, informa’t al nostre web o posa’t en contacte amb nosaltres.